theanswer Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Nemoj da se drkaš, bolje udeli neki pouzdan info. Pa gde ćeš pouzdaniji od ovog iznad.
Kreator Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 (edited) Ima li vesti o Muricu? http://www.smedia.rs/sport/1113467/sportal-vujosevic-murica-je-lazic-povukao-sa-dve-ruke-i-ispao-mu-je-lakat.html Nadajmo se da ce biti sve u redu. Samo nam jos njegova povreda fali. Sto se tice lazica, ja nisam bas siguran da je on bio blizu njega kada se to desilo... edit: sad tek vidim višestraničnu raspravu na ovu temu dole, na juznom topiku... Edited December 1, 2014 by BlackGeorge
EmptyClip Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Блажић је, а рекао бих и да је раме у питању а не лакат.
Nebojsa Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 prilicno sam siguran da nisam sanjao da je debeli u jednom tajmautu sinoc opet nesto krenuo na andrica, ono velja ilic stajl, al' se zaustavio u poslednjem momentu. andric je (opet) izgledao ko posran nakon toga. sad, da li mu se nesto mali opasno zamerio ili samo nije imao srece pa se ponovo zatekao na pogresnom mestu u istom takvom trenutku, videcemo jos. ucinilo mi se da se andric (opet) jedva iskontrolisao da mu ne uzvrati.
goofs Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Na nekom web "novinama" sam video naslov da ga je udario glavom, ali me mrzelo da kliknem i citam, ne mogu da se nerviram od ranog jutra.
Nikodije Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 (edited) Ima li vesti o Muricu? Sve najbolje Muricu, al meni se cini da vi bolje igrate bez njega nego sa njim, kao da jos nije dovoljno uklopljen. Tranzicija iz rekreativne Krke u takmicarski Partizan nije laka sama po sebi, a za njega ce biti jos teza jer on ima i nekih sistemskih nedostataka, kosarkaski IQ mu nije impresivan. Ne bih rekao da je to Duletov tip igraca uprkos fizikalijama, bice dosta posla sa njim. Sa druge strane, mali Marinkovic je vaistinu nesto posebno, kad se gleda uzivo deluje jos impresivnije. Fizicki on vec sada izgleda formirano, muda su prisutna pa samim tim i poredjenje sa Tripkovicem otpada. Obaska sto ce on biti raznovrsniji igrac. Nasi kao da su ga potcenjivali u pocetku, ali brzo su shvatili da to ne treba da rade. Vec mi je zao sto ce on biti ugusen povratkom DM-a i dolaskom SP-a. Mada me ne bi iznenadilo da Andric i Milutinovic izgube mesta u rotaciji njihovim dolaskom, a da ga Marinkovic zadrzi. Edited December 1, 2014 by Nikodije
Yoda Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Ocekivan poraz i neocekivano mala razlika, mi trenutno ne mozemo da se nosimo sa Zvezdom, zna se da nedostaju barem tri igraca. Ono sto je najgore je sto smo ostali bez Murica barem za neko vreme, a mozda cemo i bolje igrati bez njega, jer kao da jos nije dovoljno uklopljen.
harper lee Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Na nekom web "novinama" sam video naslov da ga je udario glavom, ali me mrzelo da kliknem i citam, ne mogu da se nerviram od ranog jutra. Klikni slobodno, nije ga udario.
Kreator Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Sve najbolje Muricu, al meni se cini da vi bolje igrate bez njega nego sa njim, kao da jos nije dovoljno uklopljen. Tranzicija iz rekreativne Krke u takmicarski Partizan nije laka sama po sebi, a za njega ce biti jos teza jer on ima i nekih sistemskih nedostataka, kosarkaski IQ mu nije impresivan. Ne bih rekao da je to Duletov tip igraca uprkos fizikalijama, bice dosta posla sa njim. Sa druge strane, mali Marinkovic je vaistinu nesto posebno, kad se gleda uzivo deluje jos impresivnije. Fizicki on vec sada izgleda formirano, muda su prisutna pa samim tim i poredjenje sa Tripkovicem otpada. Obaska sto ce on biti raznovrsniji igrac. Nasi kao da su ga potcenjivali u pocetku, ali brzo su shvatili da to ne treba da rade. Vec mi je zao sto ce on biti ugusen povratkom DM-a i dolaskom SP-a. Mada me ne bi iznenadilo da Andric i Milutinovic izgube mesta u rotaciji njihovim dolaskom, a da ga Marinkovic zadrzi. boldovano bi moralo da se desi, ako želimo da i dalje budimo ozbiljan klub.
Nikodije Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Ocekivan poraz i neocekivano mala razlika, mi trenutno ne mozemo da se nosimo sa Zvezdom, zna se da nedostaju barem tri igraca. Ono sto je najgore je sto smo ostali bez Murica barem za neko vreme, a mozda cemo i bolje igrati bez njega, jer kao da jos nije dovoljno uklopljen. Yoda, cuveni kosarkaski poznavalac i jos bolji prognozer.
EmptyClip Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Што ми је обрисан пост са клипом? Ставио сам га јер се види ситуација на коју је човек мислио.
MiddleClass Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Meni nije jasno kako je Murić završio kod vas ove sezone. Odličan je...
Yoda Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Sa druge strane, mali Marinkovic je vaistinu nesto posebno, kad se gleda uzivo deluje jos impresivnije. Fizicki on vec sada izgleda formirano, muda su prisutna pa samim tim i poredjenje sa Tripkovicem otpada. Obaska sto ce on biti raznovrsniji igrac. Nasi kao da su ga potcenjivali u pocetku, ali brzo su shvatili da to ne treba da rade. Vec mi je zao sto ce on biti ugusen povratkom DM-a i dolaskom SP-a. Mada me ne bi iznenadilo da Andric i Milutinovic izgube mesta u rotaciji njihovim dolaskom, a da ga Marinkovic zadrzi.
Recommended Posts