Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Đoko Šalić je Hakim za Milutinova

Ni meni nije jasno šta Vujošević želi da postigne s njim protiv Bobija. Inferioran je na obje strane terena.

• Replies 8.9k
  • Views 753.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Đoko Šalić je Hakim za Milutinova

:isuse:

Vanja baš fino igra. Najbolji naš igrač na utakmici.

Prizivate goreg trenera? :kojot:

ja prizivam miloja, peru božića ili kecmana. ne znam kakvi su.  :s_p:

Ja sam zadovoljan. Dobro drugo poluvreme. Kad dođe jun,sve će opet doći na svoje.

Dalo, Andreja i Luka večeras duplo golo. Sa šest igrača u rotaciji više nego dobar rezultat.

Ja sam zadovoljan. Dobro drugo poluvreme. Kad dođe jun,sve će opet doći na svoje.

pod uslovom da imamo nekog igrača koji neće biti polomljen, povređen ili tek izašao iz povrede.

Da je ovo ozbiljan klub, kao sto nije, Dalo bi u svlacionici dobio ispisnicu. Kapiram da u srpskoj ligi ima sijaset igraca koji mogu da odigraju isto ovo sto i on a da usput i pogode nesto.

Sta li je sa Edom? Nije igrao u drugom :(

Čudi me uopšte da ga je vraćao i u prvom, podsjetilo me na Kinsija, je li ono bi u Laktašima. 

Zagreb.

Znaci sad zaostajemo 4 pobede za buducnoscu. Divno. Preostaje nam da navijamo za megu protiv cedevite sutra da nam i oni ne pobegnu dok u februaru ili martu ne nabavimo pleja...

Opušteno, Bo je na metar dana kod Karija, posle mogu opet da krenu pouzdane insajderske informacije o njemu i Pavloviću.

Opušteno, Bo je na metar dana kod Karija, posle mogu opet da krenu pouzdane insajderske informacije o njemu i Pavloviću.

Koji si ti smarač jbt.

Inače do Murićeve povrede treba istaći da je bio najgori na terenu.

Koji si ti smarač jbt.

Nemoj da se drkaš, bolje udeli neki pouzdan info.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout