Nebojsa Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 jbg, da li nam onda stvarno treba takav igrac? mogao je nesto poput luke da potpise pre par meseci, trenira/igra s timom, pa ako nesto uleti i ode gdegod. ovako ostaje nekako prilicno bljutav utisak - sem ako cela prica nije spinovana od pocetka, tj. da nas on uopste nije ni razmatrao.
keitel Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Jeste, tržište prosto vrvi od igrača tog kvaliteta koji su spremni da dođu i da igraju za kikiriki. Prošla su vremena kad smo mi bili u stanju da postavljamo neke uslove.
Timmy Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Pa mi smo i postavili uslove. Tj. uslovi su poznati, Sasa je trazio neke povlastice, al onaj nije dao.
Jimmy Kowalski Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Nije Sasa trazio nikakve povlastice. Samo postovanje..
goofs Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Je l to ima nekih konkretnih novosti u slucaju Pavlovic, ili pricate onako napamet?
Lezilebovich Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 (edited) ako se nešto ponovo ispostavilo kao tačno to je da niko, ni na jednom forumu nema tačne informacije o KKP. ili se oni namerno sprdaju sa insajderima ili se stvarno stvari menjaju iz minuta u minut edit: znaće se večeras. ako mu donesu baklave iz Turske, potpisuje MMW Edited November 26, 2014 by Lezilebovich
Jimmy Kowalski Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Siguran sam da si ispratio "jebo vas Sasa Pavlovic" momenat. Onako, bas pozeljna dobrodoslica..
Timmy Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Je l to ima nekih konkretnih novosti u slucaju Pavlovic, ili pricate onako napamet? Ne, ja pricam ono sto sam cuo pre mesec dva na pocetku ove sage. Sasi je glavni problem kod nas krvav rad, treninzi od mnogo sati, kao i oni kazneni jutarnji. Trazio je neke manje povlastice, nije ih dobio. A tako je bilo i prosle godine, kad je na kraju pristao na identican tretman. To sam cuo od pouzdanog coveka, a ko zeli da veruje nek veruje.
Timmy Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Siguran sam da si ispratio "jebo vas Sasa Pavlovic" momenat. Onako, bas pozeljna dobrodoslica.. Stvarno, jebo nas sve kolektivno Sasa Pavlovic. Smucilo mi se sve. A pleja niko ni ne pominje :(
James Marshall Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Bezveze je sa obje strane, ali po meni više sa Pavlovićeve strane. Hoćeš da igraš, dokazuješ ljubav? Pa jebiga, dolazi na treninge kao i svi, nije Partizan beton liga, već puca na F4 ABA i igra Evrokup. Pavloviću kao da treba ekipa za basket, a ne ozbiljna košarka. Kako će to da djeluje i na autoritet trenera i na shvatanje treninga kod drugih igrača, kad imaš lafa koji dolazi iz kafane na utakmicu.
Jimmy Kowalski Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Bezveze je sa obje strane, ali po meni više sa Pavlovićeve strane. Hoćeš da igraš, dokazuješ ljubav? Pa jebiga, dolazi na treninge kao i svi, nije Partizan beton liga, već puca na F4 ABA i igra Evrokup. Pavloviću kao da treba ekipa za basket, a ne ozbiljna košarka. Kako će to da djeluje i na autoritet trenera i na shvatanje treninga kod drugih igrača, kad imaš lafa koji dolazi iz kafane na utakmicu. Ama, nije trazio preskakanje treninga ili bilo sta slicno. Prihvatio je ceo rezim prosle sezone, prihvatio bi i ove.
MiddleClass Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Ako mu se ne trenira mogao je u neku ligu dje je ladovina i dje se dobro plaća.
frn1782 Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 (edited) Uzasni su ti nezahvalnici i ljudske sline sto ne zele da igraju za ljubav klubu i Vujosevicu. Kosarkas a da se plati pa gde to ima. Edited November 26, 2014 by frn1782
Recommended Posts