goofs Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 To je to, kukali smo na barjake, sklonili su barjake
Nikodije Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) jbt. i ovi drveni paneli....grozno, ko da igraju u nasoj Palati pravde....nastavak za pola sata izgleda Sent from my GT-I8260 using Tapatalk Meni ovo lici na zemunski Pinki, iz njegovog najgoreg perioda kada je tamo upravnik bio psiholabud. Edited November 15, 2014 by Nikodije
Geo Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 jbt. i ovi drveni paneli....grozno, ko da igraju u nasoj Palati pravde....nastavak za pola sata izgleda Sent from my GT-I8260 using Tapatalk Dom sindikata je teska futuristika za ovo zdanje ... Verovatno zidano jos za vreme "gvozdene zavese", bez vecih ulaganja kasnije ...
Ted Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 treba i aba da uvede neke kriterjjume u pogledu infrastrukture, ovo je ispod svakog minimuma...sigurno postoji u Sofiji neka normalna basket hala Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
goofs Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Pa ako uvedu to onda pola lige da se ispiše. Sala u Novom Mestu nije puno bolja, a nisam video kakve su u Valjevu i Mitrovici
Aleksandar88 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Dosao da proverim rezultat, kad ono jebeni Bugari zapoceli rat Kad ne znas na koga ces udri po Bugarima, nes' pogresiti.
Nikodije Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) Osim u Zadru, Ljubljani i Skoplju, sve ABA dvorane su teska krsina, na celu sa beogradskim hramom kosarke, raspalim leglom crnogorskih kadrova koji tu vedre i oblace, Pionirom. Edited November 15, 2014 by Nikodije
radisa Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 sigurno postoji u Sofiji neka normalna basket hala Sent from my GT-I8260 using Tapatalk Nisam siguran da u Sofiji postoji išta normalno... Ono jednom kad sam bio, izgledalo mi je kao neki grad zamrzmut u 1984. godini, samo sa dodatim svetlećim reklamama... I onaj novi deo, koji bi trebao da bude kao nešto, izgledao je zapušteno...
Geo Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Osim u Zadru, Ljubljani i Skoplju, sve ABA dvorane su teska krsina, na celu sa beogradskim hramom kosarke, raspalim leglom crnogorskih kadrova koji tu vedre i oblace, Pionirom. Sad ga i ti pretera ... "Drazen Petrovic" , "Pionir" , Laktasi ... pa i "Moraca" su sasvim ok dvorane (predpostavljam i nova u Valjevu)
bracad Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) Postoji jos jedna dvorana, Armeec, koja je mnogooo bolja nego ova, Inace, ovo je hala Univerzijade, stara i dotrajala Edited November 15, 2014 by bracad
Ted Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Osim u Zadru, Ljubljani i Skoplju, sve ABA dvorane su teska krsina, na celu sa beogradskim hramom kosarke, raspalim leglom crnogorskih kadrova koji tu vedre i oblace, Pionirom. ne preteruj, ne treba da budu uslovi kao sa EL...Pionir je sasvim ok. za ovaj nivo, u Beogradu je još Arena, u Vršcu je odlična hala, u Novom Sadu isto ima uslova, čini mi se i da su u Nišu renovirali....sigurno ima uslova u Sarajevu, Zagrebu, Zadru, Ljubljani, Splitu, Skoplju, Podgorci....ima tu sasvim dovoljno da se igra normalna liga. btw. gde su ovi planirali da igraju EL, pošto je to bio plan ako sam shvatio....sigurno ne u ovom tužnom zapećku.
Nikodije Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Sad ga i ti pretera ... "Drazen Petrovic" , "Pionir" , Laktasi ... pa i "Moraca" su sasvim ok dvorane (predpostavljam i nova u Valjevu) Nista od toga ne ispunjava neke ozbiljnije kriterijume. Ok, u seoskoj Abi cak i ovo sofijsko sranje je dovoljno dobro ukoliko se plati kotizacija.
Aleksandar88 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Nikodije standardno briljira, Pionir je pristojna hala, Drazen Petrovic i vise od toga. Moraca cini mi se ima problem sa vlagom ili tako necim, uslovi za igru su dole uvek na granici da neko zavrsi u bolnici.
Giggsy Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Losa je hala u Valjevu, to su samo malo dokprili nesto Bice isti scenario kao onda protiv Buducnosti, razbicemo ih sad
Nikodije Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Nikodije standardno briljira, Pionir je pristojna hala, Drazen Petrovic i vise od toga. Moraca cini mi se ima problem sa vlagom ili tako necim, uslovi za igru su dole uvek na granici da neko zavrsi u bolnici. Pionir je pristojan za sta? Jesi li bio skoro na tribinama istog? Vise od pola stolica je razvaljeno, takodje ume da bude zagusljiv kada je pun, u Moraci je prosle godine utakmica sa Zvezdom bila neregularna, prava je sreca da se niko nije ozbiljnije povredio
Recommended Posts