Nebojsa Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Mislim da bi Andrića trebalo probati na četvorci. i rotirati gagica na pleja - horror... bice mi zao ako andric na kraju ispusi, taman je poceo da pokazuje znake zivota, 2-3, nikako 4 cini mi se.
keitel Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Andrić ima svega dva metra, sad sam provjerio. Meni je uvijek djelovao viši..bio bi idealna četvorka sa 2.05, recimo. Ovako će zbog sporih nogu uvijek biti mediokritet na trojci.
Zavrzan Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ovako će zbog sporih nogu uvijek biti mediokritet na trojci. Sporo i sutira -_-
Nebojsa Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 ovo iscekivanje oko pavlovica se pretvara u klasicnu đeknalesque :( jel' potpis'o? nije jos... a ka'ce? evo, samo sto niije...
goofs Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Jbt, ko da je The Decision pt. 3, na twitteru iz sata u sat javljaju, te Edo opet nosi broj 6 na treningu, te Sasa stavio Partizanov grb na svoj FB nalog, a izgleda sa mu je danas i rodjendan pa se sjatili ljudi da mu cestitaju. Stay tuned, more to come :-/
Timmy Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Ceo taj hajp oko Sase je degradirajuci po ovaj tim. Oni mucenici se cimaju po parketu dok publika skandira samo igracu koji ni nije nas igrac. Da ne budem pogresno shvacen, i ja jedva cekam da dodje, ali mi kao i obicno nemamo meru.
Nikodije Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Jbt, ko da je The Decision pt. 3, na twitteru iz sata u sat javljaju, te Edo opet nosi broj 6 na treningu, te Sasa stavio Partizanov grb na svoj FB nalog, a izgleda sa mu je danas i rodjendan pa se sjatili ljudi da mu cestitaju. Stay tuned, more to come :-/ Viralni marketing.
Milogled Bluff Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Ima li negde prenosa? Vidim da svi sport klubovi prenose kvalifikacije
Ted Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) ima na SK3, piše 18.00 Levski-Partizan direktno inače me strah od ove tekme, mi i kad smo najbolji bili redovno smo gubili od najgorih ekipa u ligi tipa Zlatoroga, Solnoka i sličnih. Edited November 15, 2014 by Ted
Jimmy Kowalski Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 inače me strah od ove tekme, mi i kad smo najbolji bili redovno smo gubili od najgorih ekipa u ligi tipa Zlatoroga, Solnoka i sličnih. Posto smo sada daleko od najboljeg, nema mesta strahu..
Johann Gambolputty__of Ulm Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Ceo taj hajp oko Sase je degradirajuci po ovaj tim. Oni mucenici se cimaju po parketu dok publika skandira samo igracu koji ni nije nas igrac. Da ne budem pogresno shvacen, i ja jedva cekam da dodje, ali mi kao i obicno nemamo meru. Zamisli kako je igracima kad njihova publika navija za protivnicki tim na parketu.
Geo Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Jbt ... kakva hala i prenos ... ladno cemo gledati mec iza barjaka
Recommended Posts