misko maric Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Ladno su rumuni napravili retrospektivu svih poena koji su postignuti iz igre u 4 i po minuta jel mi se čini ili su ovo koraci gagića na 0:39? ovo je sjajno. cela utakmica u 4:30 :)
misko maric Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Odjaviti Milutinovića, Bogdanovića, ni od Daloa nema neke vajde. Sa dva igrača plus kapiten, možemo da ličimo na nešto. Marinković nije za komentar. Bruka
pacey defender Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Popravio se Nikola dosta, ali i dalje ima ogromne probleme u defanzivnom skoku. Al dobro, napredak je očigledan. Pored def. skoka, i realizacija mora bolje. i mora da razvije ramena, da se ne odbija od čuvara nakon pivota i sl. ali sve se to može doratiti.
Timmy Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 (edited) 17 godina, tek ce on da se razvija. Sinoc zaboravih da istaknem, odavno nismo imali onako sudjenje u Evropi. Pogotovo od crnog brata :) I jedna scena iz poslednje cetvrtine, Tepa ispsuta dusu i trazi od DV izmenu. On ga ignorise, al Tepa opet trazi i ovaj prihvata i ubacuje Daloa. Tepa seda na klupu, ovaj ljutito pokazuje ka onom sto skuplja peskire da ga pocne hladiti mahanjem peskira. Ovaj to radi i posle 30 sekundi eto Tepe odmah na terenu :D I ne treba iskljuciti uticaj prevelike minutaze na njegovu igru. Nije normalno da igrac igra 35min na svaka 3-4 dana. I sinoc je ponovo igrao ubedljivo najduze. A ni statistika uopste nije zanemarljiva: 7p, 6sk, 6as, 5 iznudjenih faulova. Tako da: ne dirajte Tepu! :) Edited November 13, 2014 by Timmy
Sandens Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 u nba ljudi igraju po 35 min na 2 dana. to nije nikakvo opravdanje za profesionalnog atletu.
Timmy Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 u nba ljudi igraju po 35 min na 2 dana. to nije nikakvo opravdanje za profesionalnog atletu. Jebo te nba.
goofs Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Odjaviti Milutinovića, Bogdanovića, ni od Daloa nema neke vajde. Sa dva igrača plus kapiten, možemo da ličimo na nešto. Marinković nije za komentar. Bruka Ovo mi je i dalje opasan rebus svi igraci su u bar jednoj utakmici od pocetka sezone pokazali nesto sto nagovestava kakav-takav kosarkaski kvalitet (Dalo u prvom mecu u Madjarskoj, Muka u Izraelu), jedino od ovoga nista nisam video. Bas nista, ispada u odbrani, pravi glupave faulove i nesiguran u driblingu, slab u sutu.
frn1782 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Tepic igra samo zato sto nema ko drugi. Ovo poslednje je bila strahota ne moze da prenese loptu.On odavno nije profi kosarkas. Cim se nadju neke pare njemu sledi sut karta u KLS ili penzija. Bar se nadam.
Sandens Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 (edited) Jebo te nba. jak nivo konverzacije. Edited November 13, 2014 by Sundance Kid
Kreator Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Neko je spominjao gagica i njegov trud koji ulaze u zadnje vreme. Evo ja sam jedan od njegovih kriticara i s obzirom da sam jutros pogledao vecinu mecha (repriza) stvarno moram da ga pohvalim koliko se covek trudi. Bukvalno gine, daje sve od sebe, gresi dosta ali nije toliko tragicno...bravo gagicu.
zmanic Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 u nba ljudi igraju po 35 min na 2 dana. to nije nikakvo opravdanje za profesionalnog atletu. Drogiranti! Što na olimpijadama ne podležu testovima na doping, već ih ispituje amerikanska ekipa doktora ???
Giggsy Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Tepic igra samo zato sto nema ko drugi. Ovo poslednje je bila strahota ne moze da prenese loptu.On odavno nije profi kosarkas. Cim se nadju neke pare njemu sledi sut karta u KLS ili penzija. Bar se nadam. Da, evo stoje u redu Paul i Bo, pa nam Tepic ne treba :D
Recommended Posts