clever bastard Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Nije vodio ekipu ni protiv Partizana, kao ni u poslednjih par mečeva. Komentator je pomenuo porodične probleme, a slično se moglo čuti i na nekim drugim forumima, sa naglaskom na to da je nešto ozbiljno u pitanju. ja sam cuo da mu sin valjda ima tumor :( ako su lagali mene i ja lazem vas.
Giggsy Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Mrsko mi da prenosim to, ali, da, dete mu je bolesno
keitel Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Nisam ni ja mislio da se bavim tračevima, prosto, oko ovoga je neki veo tajne. U svakom slučaju sve najbolje njemu i njegovoj porodici.
mikelazzo Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Mačvan je dobro. Danas je normalno trenirao i očekuje se da igra u sredu. http://mondo.rs/a743960/Sport/Kosarka/MONDO-Macvan-je-OK.html
Jimmy Kowalski Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Fala urcu. Pavle Knežević @PavleKn · 44m 44 minutes ago Mačvan nije potpuno spreman, ali će biti sutra u timu protiv Asesofta.
Timmy Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Pa naravno da nije potpuno spreman posle dve nedelje pauze, pre koje je odigrao jednu utakmicu. Poenta je da je povreda dobro i da moze normalno da trenira. A svakako jebo Asesoft, nek on igra ako i koliko moze .
keitel Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Ako nije potpuno spreman, ne bi trebalo da igra. Simple as that.
Jimmy Kowalski Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Pa naravno da nije potpuno spreman posle dve nedelje pauze, pre koje je odigrao jednu utakmicu. Poenta je da je povreda dobro i da moze normalno da trenira. A svakako jebo Asesoft, nek on igra ako i koliko moze . On je dobio zeleno svetlo lekara da moze da igra i u subotu protiv MZT-a, pa smo videli koliko je dobro. Slucaj Kinsey je pokazao koliko se nasim lekarima moze verovati, a kad na to dodas stav "neka igra preko granice bola", onda dobijes hodajucu bolnicu..
pantelia Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Mačvan bi trebalo da bude u timu. Nije potpuno spreman, radio je, doveo kilažu u red, relativno skoro počeo da trenira sa ekipom. Ta povreda je mala ruptura, ali je duboka, ostavila je trag, postoji upala nervnih vlakana i daje simptome bola. To nije bol koji ukazuje na opasnost, već bol preko kojeg bi trebalo ići. To su rekli lekari. A i Milan mora da bude svestan trenutnih mogućnosti u smislu da još ne može da pruzi 100 posto.
Sandens Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 (edited) Pavlovic stize uskoro. a novi plej je najverovatnije Bo. pregovaraju oko stipendije, a posto on izgleda nema nijednu drugu ponudu (neverovatno ali tako se prica, don`t shoot the messenger) izgleda da ce biti nas. Edited November 11, 2014 by Sundance Kid
goofs Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Necemo da te shootujemo, ali ta ista prica stoji vec dve nedelje a porazi se samo gomilaju :(
Bogotac Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Pavlovic stize uskoro. a novi plej je najverovatnije Bo. pregovaraju oko stipendije, a posto on izgleda nema nijednu drugu ponudu (neverovatno ali tako se prica, don`t shoot the messenger) izgleda da ce biti nas. Imao ponudu Valensije,al trazio mnogo para...8ooK...
Nikodije Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Necemo da te shootujemo, ali ta ista prica stoji vec dve nedelje a porazi se samo gomilaju :( Do kraja Abe ima jos 19 kola, sa Pavlovicem & Boom ostvaricete 19-0 (ili 18-0, 17-0, zavisi kada se prikljuce), bice to sasvim dovoljno za superiroran plasman na F4, gde cete biti apsolutni favorit protiv koga god budete igrali. Ni za ovaj Uleb kup nije kasno, mada sumnjam da to previse interesuje Duleta, verujem da on na to takmicenje gleda kao gubljenje vremena koje bi se moglo utrositi na kvalitetan trening umesto sto se mora putovati po kojekakvim vukojebinama.
Milogled Bluff Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 (edited) Ma 25-0 iz 19 kola cemo ostvariti. Pa jebote bog, i ekipa sa Boom, Kecmanom, Veselim, Robertsom i Maricem je imala bar 6 poraza u toj Jadranskoj ligi. Edited November 11, 2014 by Milogled Bluff
Recommended Posts