Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pa da,pričate o tome kao da se nikad nije desilo. Kinsey je igrao tako prošle sezone.

• Replies 8.9k
  • Views 754k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

a jebote, ja moram jos i da placam 150 evra godisnje clanarinu u klubu, sta ovi klinci seru. treba da budu srecni sto igraju za dz.

kad vec kucamo na vrata starih asova, kinzi se opet nesto povredio - il' je mnogo svilen il' i kod rusa kasne stipendije...

Hoću reći, taj igra za pare i jebao bi se za zadnji dinar.

nadam se da je ovo samo saljenje?

Edited by Nebojsa

kad vec kucamo na vrata starih asova, kinzi se opet nesto povredio - il' je mnogo svilen il' i kod rusa kasne stipendije...

Ima i kod njih vecu minutazu nego sto bi trebalo.

Elem, na danasnji dan:

nadam se da je ovo samo saljenje?

Kakvo šaljenje, čovek vas je odjebao prošli put zbog desetak hiljada eura razlike.

Edited by Dankan Ajdaho

Elem, na danasnji dan:

sad sam gledala kraj treće i četvrtu četvrtinu. jbt, toliko smo bili dobri da je i jedan čakarević mogao da uđe i napravi par neoprostivih grešaka, sve se moglo kompenzovati.

imam i pitanje: mau, jesi li bila na ovoj utakmici? zaklela bih se da sam te videla. :)

nije, tada nije ni znala sta je kosarka.

Kakvo šaljenje, čovek vas je odjebao prošli put zbog desetak hiljada eura razlike.

ma da - sitnica...

sirotinjo, nije valjda da se ti osvrces na takve iznose? :nobles:

sad sam gledala kraj treće i četvrtu četvrtinu. jbt, toliko smo bili dobri da je i jedan čakarević mogao da uđe i napravi par neoprostivih grešaka, sve se moglo kompenzovati.

imam i pitanje: mau, jesi li bila na ovoj utakmici? zaklela bih se da sam te videla. :)

Nisam. :-)

Miraleme, tog novembra sam basket gledala odavde iz Fra sa mojim drugom Vasilijem Zajcevim. -_-

Nisam. :-)

Miraleme, tog novembra sam basket gledala odavde iz Fra sa mojim drugom Vasilijem Zajcevim. -_-

jesi li sigurna :P? onda imaš dvojnicu. :)

a taj zajcev. dugo ga nema.  :mad:

Ima i kod njih vecu minutazu nego sto bi trebalo.

Elem, na danasnji dan:

Dvije godine u kojima smo bili ono što je Zvezda svih ovih godina, tamnica mladih igrača i ekipa koje najbolje partije pruža u jesenjem periodu. Bilo, ne ponovilo se.

Btw, zna li neko šta je sa Vladom Jovanovićem? Svi su prilično misteriozni kada je njegovo odsustvo u pitanju, pominje se neka porodična drama?

Zar nije u Igokei?

Nije vodio ekipu ni protiv Partizana, kao ni u poslednjih par mečeva. Komentator je pomenuo porodične probleme, a slično se moglo čuti i na nekim drugim forumima, sa naglaskom na to da je nešto ozbiljno u pitanju.

Nedara mozda u Valensiji

Sto bi znacilo da Bo ne ide tamo, sto bi opet znacilo da mozda dodje kod nas. Jbt, cime se mi bavimo :isuse:

A da, bilo bi i dosta dobro za njega da dokopa ekipe gde ce da igra.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout