theanswer Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Pa da,pričate o tome kao da se nikad nije desilo. Kinsey je igrao tako prošle sezone.
Miralem Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 a jebote, ja moram jos i da placam 150 evra godisnje clanarinu u klubu, sta ovi klinci seru. treba da budu srecni sto igraju za dz.
Nebojsa Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) kad vec kucamo na vrata starih asova, kinzi se opet nesto povredio - il' je mnogo svilen il' i kod rusa kasne stipendije... Hoću reći, taj igra za pare i jebao bi se za zadnji dinar. nadam se da je ovo samo saljenje? Edited November 10, 2014 by Nebojsa
Giggsy Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 kad vec kucamo na vrata starih asova, kinzi se opet nesto povredio - il' je mnogo svilen il' i kod rusa kasne stipendije... Ima i kod njih vecu minutazu nego sto bi trebalo. Elem, na danasnji dan:
Dankan Ajdaho Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) nadam se da je ovo samo saljenje? Kakvo šaljenje, čovek vas je odjebao prošli put zbog desetak hiljada eura razlike. Edited November 10, 2014 by Dankan Ajdaho
Frau Gabrijela Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Elem, na danasnji dan: sad sam gledala kraj treće i četvrtu četvrtinu. jbt, toliko smo bili dobri da je i jedan čakarević mogao da uđe i napravi par neoprostivih grešaka, sve se moglo kompenzovati. imam i pitanje: mau, jesi li bila na ovoj utakmici? zaklela bih se da sam te videla. :)
Nebojsa Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Kakvo šaljenje, čovek vas je odjebao prošli put zbog desetak hiljada eura razlike. ma da - sitnica...
Pantelija jr Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 sirotinjo, nije valjda da se ti osvrces na takve iznose?
MayDay Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 sad sam gledala kraj treće i četvrtu četvrtinu. jbt, toliko smo bili dobri da je i jedan čakarević mogao da uđe i napravi par neoprostivih grešaka, sve se moglo kompenzovati. imam i pitanje: mau, jesi li bila na ovoj utakmici? zaklela bih se da sam te videla. :) Nisam. :-) Miraleme, tog novembra sam basket gledala odavde iz Fra sa mojim drugom Vasilijem Zajcevim. -_-
Frau Gabrijela Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Nisam. :-) Miraleme, tog novembra sam basket gledala odavde iz Fra sa mojim drugom Vasilijem Zajcevim. -_- jesi li sigurna :P? onda imaš dvojnicu. :) a taj zajcev. dugo ga nema.
keitel Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Ima i kod njih vecu minutazu nego sto bi trebalo. Elem, na danasnji dan: Dvije godine u kojima smo bili ono što je Zvezda svih ovih godina, tamnica mladih igrača i ekipa koje najbolje partije pruža u jesenjem periodu. Bilo, ne ponovilo se. Btw, zna li neko šta je sa Vladom Jovanovićem? Svi su prilično misteriozni kada je njegovo odsustvo u pitanju, pominje se neka porodična drama?
keitel Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Nije vodio ekipu ni protiv Partizana, kao ni u poslednjih par mečeva. Komentator je pomenuo porodične probleme, a slično se moglo čuti i na nekim drugim forumima, sa naglaskom na to da je nešto ozbiljno u pitanju.
goofs Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Nedara mozda u Valensiji Sto bi znacilo da Bo ne ide tamo, sto bi opet znacilo da mozda dodje kod nas. Jbt, cime se mi bavimo A da, bilo bi i dosta dobro za njega da dokopa ekipe gde ce da igra.
Recommended Posts