James Marshall Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Murića izgleda prošao početni elan od dolaska u klub, i ide ka poziciji "ukanaljen" ali zato mali pokazuje cojones, kad ih imaš, imaš ih i sa 16-17
Giggsy Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 (edited) Bravo za Vanju, da nije njega, ne smem ni da zamislim na sta bi ovo licilo Ostalo sve jad i beda - Muka promasuje zakucavanje, Gagic pokusava horog-dodavanje iz skoka, a Muric ima slobodu Davida Logana Na sve to, Makija previjaju opet Edit: dobro, i odbrana je funkcionisala u pojedinim trenucima Edited November 8, 2014 by Giggsy
Lord Stef Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Drzi nas Vanja za sad, ubi. I dajte linak za desktop verziju tog vaseg tvvieta, 3 dana ga uzalud trazim.
James Marshall Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 U ovom trenutku ne postoji igrač koji bi vam više legao od Boa, kakav Pavlović, ovaj Amer pičke materine. Bo bi automatski podigao broj ubačenih poena ekipe za 20, što svojim poenima, što razigravanjem, ovo sad, 29 poena MZT-u kući je zaista loše i ispod svakog nivoa, od toga pola dao klinac. Treba dobro da se pogledaju u oči ostali igrači a i uprava zajedno sa njima, da 11 igrača koji nisu Vanja Marinković daju 16 poena za poluvrijeme MZT-u.
James Marshall Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Drzi nas Vanja za sad, ubi. I dajte linak za desktop verziju tog vaseg tvvieta, 3 dana ga uzalud trazim. https://www.tvviet.tv/
Lord Stef Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 (edited) Bez paypal-a nista? :( edit: nema veze, debil, opravio sam ga. Edited November 8, 2014 by Lord Stef
James Marshall Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 jok bre, trenutno ima neki test nalog, user je playtest, pass je play55
Timmy Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Meni upola lakse sve pada kad gledam kako nase dete postaje brzo igrac. Bravo mali
Кристофер Лумумбо Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Murića izgleda prošao početni elan od dolaska u klub, i ide ka poziciji "ukanaljen" ali zato mali pokazuje cojones, kad ih imaš, imaš ih i sa 16-17 Tripko je ovako trpao real u njegovim godinama
ilija7777 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Ne znam šta ovaj Vanja traži na Groblju, ima mali potencijal,.
Kreator Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Meni upola lakse sve pada kad gledam kako nase dete postaje brzo igrac. Bravo mali počeo sam da gledam zbog vanje. bogami vredi
Recommended Posts