Timmy Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 I samo da prosetam novi avatar A nisam skroz siguran, ali mi se cini da sam ovu fotku nosio tokom prvih godina na forumu. Jebote, al se senilno :(
Miralem Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Ako ispadnete u kls oare vam i ne trebaju, tami se igra besplatno, dakle zaradicete sigurno.a sto bi uopste igrali kls? mozemo da raspustimo tim i otvorimo kladionicu sa menjacnicom, plus otkup zlata, u prostorijama kluba. em bi ustedeli milion evra, em bi zaradili koju hiljadu preko. a i tepic, dalo, milutinov i bezbradica bi tu mogli da se zaposle.
ljakse Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Bolje da se pregradi prostorija, u drugom delu da bude frizerski salon. Ja volim da izvučem pramenove ili da skratim procvetale vrhove kad menjam 10 evra.
Miralem Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 a ko bi tu radio? salic i gagara? ako bi njima prepustio negu kose, ok.
MayDay Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Pa Šalića redovno i zajebavaju u timu zbog toga što voli da doteruje kosu. Jednom je kasnio na put, sva sreća autobusom, pa kada je stigao, pitao ga Dule gde je do sada, a on rekao da je tata zaboravio da ga probudi. Onda je Dulence okrenuo ćaleta da vidi je l istina, a ćale ga izofirao i rekao kako ga je probudio, ali da ovaj namešta kosu više od pola sata. Dajte, jebite se što ne otvarate pbp topike. Really!
levi Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 A Đoko baš deluje kao metrosex koji visi pred ogledalom. Uvek su mu ramena uredno očešljana
Giggsy Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Bitno da uredno vodi racuna i o plocicama na stomaku
ljakse Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Ja bih da mi Dalo šticuje bradu, ako nije mnogo zauzet u kladži
Recommended Posts