theanswer Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Da li je realno da smo ovako uzasni, cigani ce nas tuci sa dve stoke razlike Kad igramo?
theanswer Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) Opa,Milutnov pokazuje znake života. Možda mu više nije stalo do plate? Edited November 5, 2014 by theanswer
theanswer Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Koji pas Murića,pa daj nemoj da me zajebavaš
Timmy Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Jbte, neko napise da je cuo od nekoga da je ovaj kao rekao to za platu i to ovde postane aksiom.
ZokiAsov Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Tepic jebeni... Bolje da zavrsi karijeru dostojanstveno ko tripko.
theanswer Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Nek napiše još neko kako je Tepić suva košarkaška inteligencija
Geo Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 To je taj sigurni Teparin zadnji napad ... ne znam ni sam koji se q nerviram zbog ovog cirkusa ...
Milogled Bluff Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ali ne treba zuriti sa dovodjenjem pleja... par desetina poraza gore-dole, nije strasno
Malvo Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 najbolje je što je nekoliko sekundi ranije imao maltene otvoren šut sa poludistance
goofs Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Tepic jebeni... Bolje da zavrsi karijeru dostojanstveno ko tripko. +1 Ovo je najgora utakmica koju sam gledao ikada, a gledao sam skoro dve pune sezone Vlade Jovanovica, i secam se i one utakmice kad smo od Laskog pukli u gostima, iako nisu pre toga ikoga dobili. Ko razbijena banda smo, gomila indijanaca, nigde ni naznake nekog plana u igri, nekih akcija, nigde ni trunke srcanosti i zara. Katastrofa. Kad igramo? Prvog decembra
theanswer Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) Majstor ima 3 sekunde na satu i otvoren šut iz driblinga,ne on staje,možda će mu se nešto bolje otvoriti posle toga u te 3 sekunde Mada je meni isto utisak ona akcija koja je pozvana iz tajmauta kada Andrić izlazi na kraju sa vrha da šutira trojku. Akcija je ok,ali pošto Andrić nema otvoren šut,nema nikakvog plana b. Treba neki brzi pik da se odigra ili da se zna kome ide lopta da kreira,ali pošto mi takvog igrača nemamo ni u naznakama,idu začuđeni pogledi svih na terenu i Andrić šta će,šutira preko ruke.. Edited November 5, 2014 by theanswer
Recommended Posts