Miralem Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 treba nam crnjo, tj plej. i ne vidim sta stoji na putu milutinovu da unovci svoje kvalitete, evo sad odmah. osim kvaliteta samih.
goofs Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 kapiram da slicne sibicarske rezone iz davnoproslih komunistickih vremena imaju i ljudi u upravi nam. jedini zajeb je sto milutinov, kakav god da je u ovom momentu, a na ovakvom trzistu, moze prilicno lepo da unovci svoje kvalitete, kolikogod isti nekima bili upitni. Ni ja nisam siguran u ovo, eno pogledaj Muslija posle 2 godine EL, niko ozbiljan ga nece. Ok, Milutinov je perspektivniji, ali ne pokazuje puno vise i u ovom tenutku mogao bi da se naplati u nekoj Bugarskoj, Rumuniji, eventualno Poljskoj, a to je generalno one-way-ticket, tesko se iz tih ekipa prelazi u elitne evropske lige, teze nego kroz ABA ligu.
theanswer Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Sta je tacno Andric uradio? Priča se priča da je samo trebao da ubaci loptu i da Hapoelu kao protest za suđenje :D
frn1782 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Nije ekipa u kurcu nego su igraci ni za kurac. Bitna razlika.
Timmy Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Bitna je razlika, stim sto ja mislim da je ipak vise ovo prvo.
1n54jd3r Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Izgleda BOMBA :) Pavlovic? Ili se neki pg amer zajebao?
Timmy Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Pavlovic :) Vise nam fali bilo kakav plej, ali u ovakoj situaciji ovo je za nas sedmica na lotou.
theanswer Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Krunski dokaz, nema sta. Ko je rekao da je dokaz?
Joe D Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 (edited) Koja je onda poenta fotografije? duboko filozofsko pitanje Edited November 1, 2014 by Joe D
goofs Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Bojim se da Sasin dolazak znaci da necemo uzimati crnju. Cak i ako izuzmemo finansijsko stanje i sve, sa Sasom i Draganom, Edom, mucenim Andrijom za kojeg ne znam sta tu tacno radi, al ajde, Andricem i dva pleja mi imamo 7 spoljnih igraca u rotaciji. Tu dodje jos Vanja kao klinac na 8om mestu, nema prostora da se dovodi neko jos bez da se ne odreknemo nekoga. Da ne bude zabune, sutiram se u dupe od srece, samo mislim da bi nam bolje seo neki Bo. S druge strane, bolje Sasa nego onaj Juing.
Recommended Posts