Kreator Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 (edited) odgledao sam ipak (preko volje, priznajem) drugo poluvreme. bilo je tu dosta lepih poteza i akcija sa naše strane...dobro, muški smo izgubili, ali ovaj poslednji vujoševićev mi je stvarno...stvarno..pa dokle bre dule više? dokle? bilo bi najbolje iza njega i za nas da odmori malo od partizana. makar godinu dana, završiće u zatvoru, ludnici ili bolnici. Edited October 29, 2014 by BlackGeorge
harper lee Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Jesi ozbiljan, Tepic je nestao negde sredinom trece cetvrtine. Covek nije u stanju 1na1 da odigra protiv bilo koga, onaj napad kad se lomi utakmica a on dribla kroz noge sa nekim polufintama i onda uvaljuje Luki krompir na 8 metara bez gledanja je sustina njegove kreativnosti. Nisam video to za Andrica, debeli imbecil, sudije govnari, pokradeni smo, Gagic i Milutinov takodje retardi. Da, toliko je nestao da je spojio Gagica sa obrucom za izjednacujuci kos pet sekundi pre kraja utakmice.
James Marshall Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Pa dobro, Dule je "navikao" javnost na njegove "metode", to je on, lako se sa psovanja pređe na štipanje pa na davljenje. Iskreno, ovo uopšte nisam vidio, sad sam vidio kad je 189 okačio klip, inače sam samo htio da dođem da kažem jednu rečenicu, a to je: "Partizan pokraden". Ali Dule je kao ex-PPV, uvijek zasjeni sve, mora da bude u centru pažnje.
Jimmy Kowalski Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Pa dobro, Dule je "navikao" javnost na njegove "metode", to je on, lako se sa psovanja pređe na štipanje pa na davljenje. Iskreno, ovo uopšte nisam vidio, sad sam vidio kad je 189 okačio klip, inače sam samo htio da dođem da kažem jednu rečenicu, a to je: "Partizan pokraden". Ali Dule je kao ex-PPV, uvijek zasjeni sve, mora da bude u centru pažnje. Vucic lomi kvake, Dule davi.
keitel Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Jesi ozbiljan, Tepic je nestao negde sredinom trece cetvrtine. Covek nije u stanju 1na1 da odigra protiv bilo koga, onaj napad kad se lomi utakmica a on dribla kroz noge sa nekim polufintama i onda uvaljuje Luki krompir na 8 metara bez gledanja je sustina njegove kreativnosti. Nisam video to za Andrica, debeli imbecil, sudije govnari, pokradeni smo, Gagic i Milutinov takodje retardi. Kao ni bilo koji drugi igrač u ovoj ekipi, osim Murića. Pa? To nije njegova igra niti on to treba da radi, samo što je silom prilika na mjestu gdje se to od njega očekuje. U tom kontekstu bilo bi smiješno dovodii u pitanje eventualni dolazak Pavlovića. Bio bi nam od neprocjenjivog značaja, kako igrački, tako i liderski
Geo Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Napokon poraz koji bas boli ... U Lukine sve bolje partije nikad nisam sumnjao ...
189- Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 igraci bi ozbiljno trebali da porazmisle o bojkotu. inace, lepa slika se salje pred dovodjenje novih igraca
Jimmy Kowalski Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 igraci bi ozbiljno trebali da porazmisle o bojkotu. inace, lepa slika se salje pred dovodjenje novih igraca Nismo mi CSKA. Kod nas igraju oni koji nemaju gde i kojima nista drugo ne preostaje nego da trpe Duletove metode.
copkillah Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Nije ga povredio fizički, da, ali je čin užasno ružan i ničim izazvan.
Timmy Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Nemoj majke ti sa tim: nije ga pivredio. Sta treba da mu nogu polomi da bi ga neko zestoko kaznio. Sram bilo i Danilovica. Predsednik mora na ovo da reaguje. Sve isti olos.
Recommended Posts