Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ne mlati.

Milutinov napokon odigrao odlicnu partiju. Al sta pricati kad smo Metalca pobedili u poslednjem minutu.

Jesu se ovi drogirali na pripremama? Dokurca na šta ličimo.

U nekim normalnim okolnostima, sa Muricem, Macvanom, Milutinovim, Gagicem, Bogdanovicem koji je dobio transfuziju i Andricem bismo imali pozicije 3-5 da se ukljucimo u borbu za F4. Problem je 1-2, gde nastupaju rekreativci Tepic i Milutinovic, Dalo koji ne ume da vodi loptu i Marinkovic koji ima 28 kilograma.

priključiće se uskoro kapiten, a nerekreativni plej koji ume da vodi loptu svakako je neophodan

Edited by Ted

sto neko rece, nije ovo sam do kvaliteta igraca

nije. to je i zbog toga što ne otvaramo pbp topike za evropske utakmice i zbog toga što nam nema mau ovde. 

rano smo se predali, ne valja nam to.

videh skinuli smo mrak
:Hail:

Nema soma ljudi u hali. Jebes mi sve, drago mi je sto ove godine ne igramo el i sto se raspadamo, samo zbog armije fensera

9r1yit.jpg

Domacinsko sudjenje u poslednjoj cetvrtini :fantom:

Итекако.

Ладно се бре и Мурић уканалио.

Domacinsko sudjenje u poslednjoj cetvrtini :fantom:

Ако већ коментаришемо суђење,домаћинско еј било посебно у трећој. 38 Слободних бацања одавно нисам видео да је досуђењо једој екипи.

9r1yit.jpg

:heart:

Ако већ коментаришемо суђење,домаћинско еј било посебно у трећој. 38 Слободних бацања одавно нисам видео да је досуђењо једој екипи.

jos od finala kls pre nekoliko meseci

Rekao bih da KKP ulazi lagano u prvih 4, liga je smesna. 

Zavisi od Olimpije.

Nisam ispratio koja je situacija sa Bezbradicom? Juče je Glišić bio u sastavu, a jedan visoki igrač je sa dolaskom Mačvana svakako višak.

Guest
This topic is now closed to further replies.