theanswer Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 jel nas sad posle svake utakmice očekuje ovakav klip ili možemo da se dogovorimo da se to uvek dešava?
katamaran Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Navalile barabe na savrseno normalnog Dulenceta.
copkillah Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 ne nego smaraju sa najbanalnijim ispadom koji dotični ima u svom repertoaru. ili je potrebno svakodnevno naglašavati kako je on ovakav ili onakav, ne znam.
Timmy Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ne znam da li iko na ovom topiku misli to sto pokusavass da ucitas. I budi siguran da nas sve to vise pogadja nego vas.
EmptyClip Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Те можда погађа, овај горе каже да је испад баналан.
harper lee Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 (edited) Те можда погађа, овај горе каже да је испад баналан. I ja mislim da je banalan. Cuo sam ovo jos u prenosu i nasmejao se koliko je Vujosevicu psovanje majke prakticno postalo uzrecica. On cak skoro da nije ni podigao glas kad je opsovao, kao da je u pitanju savrseno normalan deo recenice. Na te stvari se, naravno, nikada ne valja navikavati ali ne vidim zasto se sad od toga pravi neka posebna prica. Iz nacina na koji Vujosevic psuje igrace potpuno je jasno da je to toliko cesta stvar da se potpuno izlizala i da to psovanje niko vise od njih i ne shvata ozbiljno. Edited October 23, 2014 by harper
Nikodije Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Dakle kada Vujošević bude nekoga ošamario, ubio ili nešto što već nije radio - udrite. Jel se davljenje igraca ubraja u dozvoljene ili nedozvoljene radnje? Jel to blaze od samaranja npr., ili nije?
nautilus Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 daj ne derite jednu te istu kozu po stoti put
Mauci Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Uh, sta uradih :) Meni je, isto kao Harperu, bilo smesno jer ga ovaj gleda u lice sa pola metra i jebe mu mater istim tonom kao da mu objasnjava da vise ne ide ispod pika. Samo to. A Dallo, nesrecnik, jos klima glavom kao da je razumeo ista osim "faul" :D Mada, na prsutu se zaista prebrzo zaboravilo. Ali obecavam da necu vise kaciti Duleta, ma kako banalne bile psovke.
ZokiAsov Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Nema potrebe zaista, kacenje vujosevicevih psovki je u rangu, naslova u tabloidima, skandalozno stanija ponovo gola i sl.
Timmy Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Zna Dalo srpski sasvim dovoljno da razume sta mu prica. Odavno ne komuniciraju preko prevodioca.
April Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Evo i psihološkinja Aleksandra Janković smatra da on treba da promeni pedagoški pristup. Vujošević je postavio takav stil da se prema igračima ponaša agresivno, kao da je roditelj. To nije dobro, i to je zastareo način. Smatram da u tome nešto mora da menja jer današnje generacije drugačije gledaju na takve stvari - poručila je Aleksandra Janković Mislim, ako Saška kaže...
Joe D Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 prema igračima ponaša agresivno, kao da je roditelj.
Recommended Posts