Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

U svakom slucaju jos nije kasno da ubodu pojacanje koje dosta toga moze da promeni. Videli smo koliko jedan Macvan znaci, jos jedan igrac te klase + Milosavljevic, malo bolji Tepic i Milutinov i eto Partizana na f4. Vec sad biram Buducnost ili Cedevitu u polufinalu pre nego Partizan, ma kako sada oni grozno izgledali.

Tepić će sigurno biti bolji uz bolje igrače pored njega, a za Milutinova se ne bih kladio. Očajan je.

On mi deluje od onih koji se useru kada DV zaurla "jebem ti mater", umesto da ga to inspirise. Rasic/Tripkovic mentalni sklop. Ali da bas ne moze ni malo bolje od ovoga - ne verujem.

Tepić će sigurno biti bolji uz bolje igrače pored njega, a za Milutinova se ne bih kladio. Očajan je.

Kako je Milutinov danas napravio cetvrtu i petu licnu nisam mogao da poverujem. Jos se ja pitam sto ga Vujosevic ne vadi kad je napravio obostranu za cetvrtu a ovaj odmah vise nego ocigledno pravi namerno petu i prolazi pored totalno nezainteresovanog Duleta na klupu kao da se nista nije desilo. U trenutku mi je proslo kroz glavu ili da se jednostavno odustalo od njega ili da Vujosevic u ovom trenutku nema zivaca da se i njime bavi. Potpuno bizarna situacija.

I meni je delovalo kao da bojkotuje i hoce namerno da izadje.

I meni je delovalo kao da bojkotuje i hoce namerno da izadje.

Ili to ili je Kralj u pravu kad kaze da je u pitanju nas najinteligentniji centar jos od Divca, a ja nisam shvatio ironiju. :lolol:

Ironija bi bila da je umesto Divca naveo Petra Popovica, ovako je ipak bio ozbiljan, bojim se. :)

Citam izjavu Duleta da se Macvan jos nije uklopio u ekipu,ja bih dodao ,sva sreca

Vedran Modrić @vedranmo · 31m 31 minutes ago
To put it all in one tweet.Partizan is interested in Culpepper,Deonte Burton,Joe Jackson and one D-League player whose name i will find out.

Jao košarkaški trener (i to Dule Vujošević) psuje igrače u žaru utakmice, omg, nikad viđeno!

http://youtu.be/joDMrb36c1g

Kako se prsuta brzo zaboravlja :(

Видео сам то на тв,а још сам са дететом од 8 година гледао утакмицу.Јебем ли ти живот какав психопата,уопште ми није јасно како га до сада нико није натегао песницом.

Jao košarkaški trener (i to Dule Vujošević) psuje igrače u žaru utakmice, omg, nikad viđeno!

Apsolutno skandalozno, presedan u danasnjem sportu!

I to majku da mu psuje. Da mu je rekao jebem li ti strinu, ili sandalicu, pa covek da razume...

Vedran Modrić @vedranmo · 31m 31 minutes ago

To put it all in one tweet.Partizan is interested in Culpepper,Deonte Burton,Joe Jackson and one D-League player whose name i will find out.

ovaj bi vam bio pun pogodak

ma psihopata psuje, jezivo i to u prajmtajmu. pratim sport jako dugo i nikada nisam video da trener opsuje, ono sa Lalatovićem je bio prvi put i vidi kakve je posledice to imalo, sa psovanja navijača prešlo se na psovanje igrača ...

ko poslednji izađe neka ugasi svetlo

Guest
This topic is now closed to further replies.