Daddy Cool Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 U svakom slucaju jos nije kasno da ubodu pojacanje koje dosta toga moze da promeni. Videli smo koliko jedan Macvan znaci, jos jedan igrac te klase + Milosavljevic, malo bolji Tepic i Milutinov i eto Partizana na f4. Vec sad biram Buducnost ili Cedevitu u polufinalu pre nego Partizan, ma kako sada oni grozno izgledali. Tepić će sigurno biti bolji uz bolje igrače pored njega, a za Milutinova se ne bih kladio. Očajan je.
Nikodije Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 On mi deluje od onih koji se useru kada DV zaurla "jebem ti mater", umesto da ga to inspirise. Rasic/Tripkovic mentalni sklop. Ali da bas ne moze ni malo bolje od ovoga - ne verujem.
harper lee Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Tepić će sigurno biti bolji uz bolje igrače pored njega, a za Milutinova se ne bih kladio. Očajan je. Kako je Milutinov danas napravio cetvrtu i petu licnu nisam mogao da poverujem. Jos se ja pitam sto ga Vujosevic ne vadi kad je napravio obostranu za cetvrtu a ovaj odmah vise nego ocigledno pravi namerno petu i prolazi pored totalno nezainteresovanog Duleta na klupu kao da se nista nije desilo. U trenutku mi je proslo kroz glavu ili da se jednostavno odustalo od njega ili da Vujosevic u ovom trenutku nema zivaca da se i njime bavi. Potpuno bizarna situacija.
Nikodije Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 I meni je delovalo kao da bojkotuje i hoce namerno da izadje.
harper lee Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 I meni je delovalo kao da bojkotuje i hoce namerno da izadje. Ili to ili je Kralj u pravu kad kaze da je u pitanju nas najinteligentniji centar jos od Divca, a ja nisam shvatio ironiju.
Nikodije Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Ironija bi bila da je umesto Divca naveo Petra Popovica, ovako je ipak bio ozbiljan, bojim se. :)
armor Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Citam izjavu Duleta da se Macvan jos nije uklopio u ekipu,ja bih dodao ,sva sreca
mikelazzo Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Vedran Modrić @vedranmo · 31m 31 minutes agoTo put it all in one tweet.Partizan is interested in Culpepper,Deonte Burton,Joe Jackson and one D-League player whose name i will find out.
Mauci Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 http://youtu.be/joDMrb36c1g Kako se prsuta brzo zaboravlja :(
copkillah Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Jao košarkaški trener (i to Dule Vujošević) psuje igrače u žaru utakmice, omg, nikad viđeno!
Блок_64 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 http://youtu.be/joDMrb36c1g Kako se prsuta brzo zaboravlja :( Видео сам то на тв,а још сам са дететом од 8 година гледао утакмицу.Јебем ли ти живот какав психопата,уопште ми није јасно како га до сада нико није натегао песницом.
goofs Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Jao košarkaški trener (i to Dule Vujošević) psuje igrače u žaru utakmice, omg, nikad viđeno! Apsolutno skandalozno, presedan u danasnjem sportu!
ZokiAsov Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 I to majku da mu psuje. Da mu je rekao jebem li ti strinu, ili sandalicu, pa covek da razume...
djuras Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Vedran Modrić @vedranmo · 31m 31 minutes ago To put it all in one tweet.Partizan is interested in Culpepper,Deonte Burton,Joe Jackson and one D-League player whose name i will find out. ovaj bi vam bio pun pogodak
copkillah Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 ma psihopata psuje, jezivo i to u prajmtajmu. pratim sport jako dugo i nikada nisam video da trener opsuje, ono sa Lalatovićem je bio prvi put i vidi kakve je posledice to imalo, sa psovanja navijača prešlo se na psovanje igrača ... ko poslednji izađe neka ugasi svetlo
Recommended Posts