kralj Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 sta se nerviras, evo dolazi mccalebb i vraca se milosav osvajamo sve bez poraza Pa to, a onda opet kukumavčenje, BAT i kapiten Bezbradica. Meni baš žao Mačvana. Čak se i sam podsmevao mogućnosti dolaska u Partizan, a sad siroma' mora da igra iz ljubavi.
Apollo Creed Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 (edited) Bio je jasan pre mesec dana... "Mačvan je ovim demantovao navode medija da će nakon dve godine ponovo nositi crno-beli dres.- Ma nema od toga ništa, nemojte nepotrebno da trošite prostor u novinama za takve gluposti - rekao je Mačvan.Prema rečima iskusnog krilnog centra, s najtrofejnijim srpskim klubom nije bilo nikakvih razgovora o mogućoj novoj saradnji.- Ne znam ko je pustio tu informaciju, ali nije bilo nikakvih razgovora i do toga zaista neće doći. Nasmejali ste me tom informacijom i ulepšali mi dan - zaključio je Mačvan." Edited October 21, 2014 by Apollo Creed
Timmy Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Pa ako su novine to napisale, onda je stvarno tako i rekao.
Apollo Creed Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Da jbt-sve vreme je sanjao da ponovo obuce dres omiljenih boja...
Papovac Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Bio je jasan pre mesec dana... "Mačvan je ovim demantovao navode medija da će nakon dve godine ponovo nositi crno-beli dres. - Ma nema od toga ništa, nemojte nepotrebno da trošite prostor u novinama za takve gluposti - rekao je Mačvan. Prema rečima iskusnog krilnog centra, s najtrofejnijim srpskim klubom nije bilo nikakvih razgovora o mogućoj novoj saradnji. - Ne znam ko je pustio tu informaciju, ali nije bilo nikakvih razgovora i do toga zaista neće doći. Nasmejali ste me tom informacijom i ulepšali mi dan - zaključio je Mačvan." kurir, ozbiljan izvor informacija
Кристофер Лумумбо Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 kurir, ozbiljan izvor informacija ma tako je rekao, to jei mislio, smao su se okolnosti promenile.
Apollo Creed Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Pa naravno. Ovo je svakako super pojacanje za kkp, ali izgubljena sezona za Macvana. Sve i da je odigra na nekom njegovom nivou- ovo svakako nije ono sto je on zeleo.
Geo Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Pa naravno. Ovo je svakako super pojacanje za kkp, ali izgubljena sezona za Macvana. Sve i da je odigra na nekom njegovom nivou- ovo svakako nije ono sto je on zeleo. U kom smislu izgubljena ? FInansijskom ?
Milogled Bluff Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Ali ce zato mnogo dobiti u vaspitnom -_-
Timmy Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Pa da. On je kod nas bio pod VJ, to sam smetnuo sam uma. Eto objasnjenja sto je sad dosao.
theanswer Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Što vam je krivo što je Mačvan došao? :0.6: I dalje nam fali još koji igrač da uopšte budemo konkurentni. Za sad ste bezbedni,bez brige.
Geo Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Ako stigne i hladna papricica je prezadovoljan (u trenutnoj situaciji ), ne izleda taj uopste lose na ovim snimcima sto sam uspeo da navatam(i statsi sasvim pristojni)... Bo je izgleda posluzio da malo spustimo cenu ovom prvom ...
Recommended Posts