Kreator Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 (edited) Gledao tekmu nesto malo,nisam mogao mnogo da izdrzim..nama trebaju jos tri "machvana"minimum. Ono vise nije partizan. Duletu nece ponoci nista da psuje igrace od prvog pa do poslednjeg minuta. Tu nema dovoljno kvalitetnih igraca i kraj,the end,konec,fin... Edited October 19, 2014 by BlackGeorge
Yoda Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Ozbiljno se blamiramo, ni ja ne pamtim ovakva start od vremena Kice i Praje.
kobni zelaya Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 e jeste! nisam bas najtacnije zapamtio, ali to je to Bilo je i ovo
Ryan Franco Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Koliko ima smisla teorija da Partizan ovo svesno radi ne bi li dobio neku finansijsku injekciju od države? Ozbiljnopitam, izvinjavam se ako nekog iznervira. Samo, nisam uopšte pratio situaciju u PBCu, a ovo sam čuo za šankomTM.
Кристофер Лумумбо Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Koliko ima smisla teorija da Partizan ovo svesno radi ne bi li dobio neku finansijsku injekciju od države? Ozbiljnopitam, izvinjavam se ako nekog iznervira. Samo, nisam uopšte pratio situaciju u PBCu, a ovo sam čuo za šankomTM. nema nikakvog smisla, oni vec gube korak za plasman na F4, od direktnih konkurenata gube 30 razlike. nemaju love i to je cela prica.
pacey defender Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 verovatnije je da para jednostavno nema* i čekaju oktobar i novembar da potpišu igrače za manje para. * para nema jer su glupi i bahati.
FPLS Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Partizan u ovom sastavu i jeste za 30 poena losiji od Olimpije
Ted Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 (edited) nisam mogao da gledam tekmu ali rezultet me ne iznenadjuje....očekivao sam pušagiju i bi pušagija. možda ovo nije realan pokazatelj odnosa snaga, u nekom apstraktnom smislu, odnosno pod pretpostavkom da svi igraju u približno istim objektivnim uslovima. kada se uključe realije,odnosno tužna stvarnost to je to. naravno da dolazak Mačvana neće imati efekat poput onog kad Erik pojede bananu, ali pored objektivnog pomaka u kvalitetu koji će doneti, može da donese i na subjektivnom planu malo motivacije ekipi, u smislu da se ipak nešto radi da ne ode sve u bunar. da ne pričam koliko bi pripomogla i neka plata. za neki ozbiljniji rezultat uskoro će biti kasno, neophodna su barem još dva igrača. a ni oni neće biti dovoljni ukoliko se zaređa sa porazima, jer bi onda trebala nekakva ludačka serija pobeda da se izađe na zelenu granu. btw. koliko puta smo dali preko 60 u zvaničnim tekmama ove sezone? Edited October 19, 2014 by Ted
frn1782 Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Meni se cini i da dodju 2 igraca pitanje koliko bi to koristilo. Debeli je prso nacisto tako da sad steti i rezultatu + izgleda je nivo selekcije do te mere krsh da ta 2 nista ne bi pomogla jer imas 6,7 ni za qurac( da ne imenujemo sad ovde neke fine momke koji igraju za stipendije). Mozda bolje (i jeftinije) baciti sezonu u djubre. Valjda ce Metalac ipak biti 14. ?
Geo Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 (edited) Daj ne zezajte , sa dobrim plejem i kasnije Sasom ... imali bi odlican tim ! Po meni odmah iza Zvezdinog u ABI ... Jedino nas jebe los tajming i plasim se da nam do kompletiranja (plej,gagi) Cedevita,Olimpija i Buducnost ne odu na nedostiznu razliku... Edited October 19, 2014 by Geo
Блок_64 Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Daj ne zezajte , sa dobrim plejem i kasnije Sasom ... imali bi odlican tim ! Po meni odmah iza Zvezdinog u ABI ... Jedino nas jebe los tajming i plasim se da nam do kompletiranja (plej,gagi) Cedevita,Olimpija i Buducnost ne odu na nedostiznu razliku... Не верујем да ће да оду на недостижну разлику јер је по мени ова лига никада лошија.Појачања вам стижу убрзо а и распоред вам у овом моменту иде на руку,додуше неће можда баш све зависити од вас (када су у питању резултати) али мислим да није неки велики проблем угурати се међу четри.И поред нас и цедевите борба за друга два места водиће се између вас,будућности и крке.Остали су мање више далеко испод тог нивоа.
Geo Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 (edited) Valjalo bi se ugurati na 2. ili 3. mesto... Inace, meni su Olimpija i Buducnost zajebaniji od Cedevite... Edited October 19, 2014 by Geo
Dankan Ajdaho Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Čisto da napomenem (info od mog bivšeg šefa iz Ljubljane, koji je i sponzor Zmejčeka) da verovatno neće biti tradicionalnog raspada kod njih nakon nove godine.
Recommended Posts