Nikodije Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Nevezano za konkretan slucaj, primecujem tendenciju da se i inace pljuje po Silobadu, sto je presmesno, tu se valjda slazemo.
Ted Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 i ja mislim da je Šiki ubačeni element limenki u našim bormenim redovima
copkillah Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Nevezano za konkretan slucaj, primecujem tendenciju da se i inace pljuje po Silobadu, sto je presmesno, tu se valjda slazemo. Pa nije ako si npr imao direktan poslovni kontakt sa njim i znaš o čemu se radi. A onda od drugih, koji su takođe imali kontakt, čuješ to isto. Pre samo par nedelja je uradio nešto zbog čega bi u bilo kojoj drugoj firmi odmah dobio otkaz bez razmišljanja.
Nikodije Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) i ja mislim da je Šiki ubačeni element limenki u našim bormenim redovima Kako vam je klub vodjen, reklo bi se da ih je dr Coki sve licno delegirao na ta mesta. Edited October 18, 2014 by Nikodije
kralj Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Pa nije ako si npr imao direktan poslovni kontakt sa njim i znaš o čemu se radi. A onda od drugih, koji su takođe imali kontakt, čuješ to isto. Pre samo par nedelja je uradio nešto zbog čega bi u bilo kojoj drugoj firmi odmah dobio otkaz bez razmišljanja. Šta je uradio pre par nedelja?
Timmy Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Nije dobro popunio uplatnicu, pa nam iskljucili fiksni telefon.
copkillah Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Šta je uradio pre par nedelja? Jasno ti je da moram da mislim i na drugu stranu, sorry. Nije dobro popunio uplatnicu, pa nam iskljucili fiksni telefon.
kralj Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Jasno. Mislio sam da nije ništa insajdersko. Svejedno, meni je Šilobad jedan od normalnijih epizodista Čović-Vujošević kloake. U poslovnom smislu, on je tu kao bivši igrač na protokolarnoj funkciji, sumnjam i da ima neke relevantne ingerencije. Eventualno odabere bekraund za sajt ili font za dresove.
copkillah Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Njemu su prepuštene neke poslovne stvari koje bi i dobro utreniran majmun mogao da obavlja. Problem je što Partizan nema ni tog utreniranog majmuna.
Lezilebovich Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 majmuna ne manjka, biće da je problem u treningu
Timmy Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Jesi probao 3 sekunde da sam pronadjes? Sutra u 17h u Ljubljani.
nerevar Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 hvala, lakse mi ovako nego da cackam po telefonu 5 minuta
Recommended Posts