Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Da li je Partizan ikada imao goru ekipu?

• Author

Pa nikad nismo imali kraljeve sljake , moguce da je tada bio neki gori sastav...

Edited by Geo

Sutra ce da padne jos jedno ponizavanje (+20 razlike). Uopste se ne radujem utakmici.

Poslednja godina Cubrila, kada smo takodje igrali Kup Lilijane Roketi? Cubrilo, Canak, Varda, Glintic, Markovic... pleja ne mogu da se setim.

Edited by Fins fleet

Ako je to 99. cini mi se da je tu igrao Tomasevic.

Poslednja godina Cubrila, kada smo takodje igrali Kup Lilijane Roketi? Cubrilo, Canak, Varda, Glintic, Markovic... pleja ne mogu da se setim.

Deluju mi ko Majami Hit za ove sad.

Đokić?

Mislim da je i Radošević bio u toj ekipi, al nisam siguran.

+1

• Author

+1

Radošević, Čubrilo, Čanak, Đokić, Varda, Raičević, Marković, Ve. Petrović, llievski, V. Vidačić, Jelisijević, Avdalović, Bjegović, Mladenov

ta ekipa je bila dream team u odnosu na ovo sad

Timcina, jebote. Ta ekipa je dobila zvezdu u polufinalu plej ofa i u finalu izgubila od buducnosti 3-2, jel tako?

• Author

Mislim da su izgubili 3:0 finale, to je valjda ona sezona kada je tomasevic polomio jagodicnu kost Vardi ...

Jebote, Canak i Cubrilo zajedno u timu. Imao sam frustracije... A od tada mrzim sve reci koje pocinjuna slovo "Č"

Canak bi za ovaj tim bio Kevin Love. Trzaj glavom koji kod protivnika i gledaoca izaziva motion sickness, potom ultraspori ulaz na desno, zabadanje u neciji kuk i kos o tablu.

Edited by Goranz

Daleko mu lepa kuca. 

A baksuz je i dan danas. Kad god dodje u Pionir, mi puknemo.

Se seca neko da nam je Canak doneo pobedu u Atini protiv Olyja kosem u zadnjoj sekundi? Ne znam koja godina je bila, a mislim da je tom pobedom prekinut niz od nekih 20 gostujucih poraza za redom u Evropi. 

Lepa vremena :D

Guest
This topic is now closed to further replies.