theanswer Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 prvi put cujete za vedetu buducnosti, vladimira mihailovica?! i ja se čudim.
Geo Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 prvi put cujete za vedetu buducnosti, vladimira mihailovica?!Nadam se i zadnji put ...
theanswer Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 ma koji ce vam on? on je bek, zar ne? nema veze,ja se u ovom trenutku ne bih bunio ni za jedno potencijalno pojačanje. ključna reč je pojačanje
sabahudin Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Bojan Brezovac @Breza89 · 1h1 hour ago DV: "Ako ne produžimo saradnju sa Telekomom može da se desi da ne dovedemo nikoga više"
Agni Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Sve bolje od boljeg. DV: "Ritas je favorit u toj utakmici. Iza toga je utakmica sa Olimpijom i za očekivati je da Partizan na sledeća dva gostovanja zabeleži dva poraza. Očekujemo da Partizan pruži maksimum, kroz jaku odbranu i nesebičnu igru, ali je za očekivati da u ovakvom stanju zabeležimo poraze", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu. ... Mi u ovakvom stanju nemamo obavezu da izborimo Evroligu preko ABA lige.
theanswer Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Potpuno je Dule izgubio kompas nažalost. Posle Solnoka napada Bogunovića zbog naslova koji jeste bio glup ali je Dule u fazonu da ne može da bude Partizan nikad otpisan unapred. Sad sam sebe otpisuje unapred.
copkillah Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 a jadan, kad bi se samo pojavila neočekivana sila koja rešava stvar...
Milogled Bluff Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 (edited) Mi u ovakvom stanju nemamo obavezu da izborimo Evroligu preko ABA lige. Lepo ja rekoh, ovo ce biti jedna sezona bez briga. I ko zna koliko sledecih... Naravno, sve se to manje-vise znalo, ili bar dalo pretpostaviti, vec posle one trojke Nolana Smita Edited October 13, 2014 by Milogled Bluff
theanswer Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Lepo ja rekoh, ovo ce biti jedna sezona bez briga. I ko zna koliko sledecih... Naravno, sve se to manje-vise znalo, ili bar dalo pretpostaviti, vec posle one trojke Nolana Smita Ovo je sve samo ne sezona bez briga. Mislim da je teoretski nemoguće gledati ovaj tim bez nerviranja sve i da ništa ne očekuješ od njega.
Milogled Bluff Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 (edited) Ja bih ipak da dozivim cetrdesetu :( Meseci su u pitanju... Edited October 13, 2014 by Milogled Bluff
copkillah Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Ja bih ipak da dozivim cetrdesetu :( Ja mislio ti već odavno pregazio pedesetu
goofs Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Potpuno je Dule izgubio kompas nažalost. Posle Solnoka napada Bogunovića zbog naslova koji jeste bio glup ali je Dule u fazonu da ne može da bude Partizan nikad otpisan unapred. Sad sam sebe otpisuje unapred. +1 Jbt, kad ti trener kaze da unapred belezi poraze sta ti drugo ostaje no da spustas gacje i mackas se vazelinom. Umesto da napali klince da izadju tamo na teren i izginu.
Recommended Posts