Fins fleet Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Veoma veoma hrabro od Mihajla. Da je omasio, sledilo bi davljenje. Zbogom Urose
Yoda Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Ovo za sada nije 10+ zaKrku samo zato što su promašili gomilu otvorenih šuteva. U napadu delujemo prilično jadno.
El Guapo Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Crno nam se piše ove sezone sa novim pravilima za tehničku, Dule ni 1 utakmicu neće ostati na klupi do kraja.
Giggsy Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) Pocelo je... Tepic je tragicno los veceras Edited October 8, 2014 by Giggsy
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 hvala ti uroše za najlepšu petlju kod šuta koju sam ikada video deci™ treba majčinska ruka, lećiće sve to na svoje mesto
Frau Gabrijela Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 plašim se da mu je to sudbina u narednih ne_znam_ni_ja_koliko utakmica. još više me plaši pomisao da to neće biti dovoljno. moramo biti strpljivi dok malo ne porastu i ne okuraže se ovi od kojih može nešto da bude. i dok se gagi ne vrati i ne zaliči na sebe.
Giggsy Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Realnost. Utakmica resena kada je Gagic dobio cetvrtu licnu, a Dule tehnicku
Agni Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Ajde sto nema individualnog kvaliteta, ali Partizan izgleda kao razbijena banda.
Sandens Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 na zalost, ja ovde ne vidim neki talenat kod mladjih igraca. mozda Dallo, Milutinov je uzasno precenjen igrac npr. trenutno igramo sa jednim sjajnim igracem (Muric), cekamo jos jednog takvog da se vrati (Dragan), a ostatak tima je prosek i za Jadran.
Kreator Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 na zalost, ja ovde ne vidim neki talenat kod mladjih igraca. mozda Dallo, Milutinov je uzasno precenjen igrac npr. trenutno igramo sa jednim sjajnim igracem (Muric), cekamo jos jednog takvog da se vrati (Dragan), a ostatak tima je prosek i za Jadran. to je to. ako se želi nešto ozbiljnije od sredine tabele jadranske pod hitno pojačanja. ako psd to ne može da izvede, neka se skloni, naći će se ko može..
Recommended Posts