theanswer Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ja sam ga gledao uživo protiv FMP-a u četvrtfinalu kupa i to je izdominirao i nije mi jasno što nije nikad dobio malo veću šansu ali sigurno ima neki razlog. Mlađi brat bi trebalo da je bolji. Inače,ne vidim da će imati on ikakvu minutažu kad se sklopi tim.
Кристофер Лумумбо Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Koji je bolji? :) mladji brat je bolji
Geo Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 odavno je on u klubu, prosle godine je bio u 12 povremeno. mladji brat je u zvedi. Vase dete ... , kod nas stigao tek kada je postao punoletan ...
Geo Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Kako stvari stoje Luka u toku nedelje potpisuje otvoreni ugovor i cekamo samo jednog Amerikanca (predpostavljam neki lastkatovani) ... Naravno tu je i opcija da se Pavlovic pojavi jednog dana ako se smori kuci i uzeli kosarke (kako sam skapirao on uopste ne trazi nikakav angazman u druge klubove)...
Milogled Bluff Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Slika koja sve govori o trenutnom stanju u voljenom klubu. To je to, tu smo svi.
Geo Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Ladno liče. Da , zato mu Misa i nudi na slici gore da rade neku ortacku sljaku ... lapo-lapo...
goofs Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Videcete svi vi nevernici kada Dujan od Muke napravi ponovo rep'stativca! :(
ljakse Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Da , zato mu Misa i nudi na slici gore da rade neku ortacku sljaku ... lapo-lapo... Lukine okice ukazuju na to da se valja neka džidža.
MocaVukotic Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 jbt kada ćemo sledeći put dočekati onakav skok šut... otpalo je T sa 21-vekovnog partizana
Sandens Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Tripko dobar decko ali prosecan kosarkas. u Partizanu je dobro odigrao tek poslednju sezonu pre odlaska preko, a Dule ga je forsirao 4 godine i pokidao mi tonu zivaca za to vreme.
Recommended Posts