Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"


Geo

  

75 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • Replies 8.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Timmy

    875

  • theanswer

    505

  • Geo

    437

  • goofs

    370

Top Posters In This Topic

Posted Images

Baš sam nešto bio u fazonu da se izbegne večnost/večitost u polufinalu, ali posle ove happy-end koreografije, kosmička bi pravda bila da Partizan u Podgorici započne niz od 4 Aba poraza.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Pati

Link to comment

nekoliko forumaša, nevezano za njihovo navijačko opredeljenje je iznelo sumnju da je ovo šarada.

 

nisam siguran koliko mi je to smisleno. iako cela stvar odaje utisak usiljene drame, koji bi bio motiv za istu?

Link to comment

Harper je objasnio, sve je to standardno, cela drama je nastala zbog sirenja I preuvelicavanja usled pozitivne povratne sprege twiter-portali-twiter-novine

Link to comment

Sta je jadno, jutarnji treninzi po kazni ili svadja trenera i najboljeg igraca (koji malo igra preko q u zadnje vreme)?

 

 

jadno je sve ovo, ni kk partizan nije zasluzio ovo valjanje u blatu. nisam bas toliki cigan sa sipke. 

 

da je bio tim bilding pa kao ajde, ali na ovu vrstu metastaza ne mogu nikome da se radujem. tu ni hipoteticka titula nista ne pomaze, smrt je iza coska.

Link to comment

Ma kakvo pravljenje drame. Na osnovu razvoja situacije ove sezone (slabije igre i cudnog ponasanja Pavlovica i pojacanog ludila Vujosevica), uz egoe obojice, meni nije jasno kako se nisu odavno ovako popickali.

Link to comment
Veliki sportski rivali će u nedelju odigrati još jedan u nizu ključnih mečeva, ovoga puta borba je za drugu poziciju u regionalnom takmičenju. 

 

U taboru srpskog šampiona svi su svesni značaja utakmice, a šef struke Duško Vujošević ističe da je i veoma važno da se obezbedi puna regularnost.

 

- Potrebno je izdržati pritisak, koncentraciju. Oni koji vode Ligu imaju povećanu obavezu da do kraja obezbede regularnost. Da na teren ne može niko da uđe, da su hodnici obezbeđeni, da suđenje bude sa greškama koje nemaju tendenciju, da prednost domaćeg terena ostane u buci navijača, ali i da prednost bude u buci navijača u sali u kojoj se igra i ni u čemu drugom - rekao je trener Partizana NIS na konferenciji za medije. 

 

:lolol:

Link to comment

Moderacijo, da sam ja hipotetički na prozivku da "režiramo sudije" to dovela u vezu sa minulim radom i opštim zlim delovanjem ekscentričnog rukovodioca s druge strane grada, je l bi bio banovan kralj ili opet ja? :-)

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...