Bujodrag Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 O, da. sviram. Za odabrane. Milerame, pavlako jedna. Može na uvce.
onamonamo Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Neće, ako se ne bude koristila u pogrdnim kontekstima npr, ono poplavljeno cigansko naselje je prozvano "lago di roma" pa upravo sam dao primer da se koristi u pogrdnom kontekstu
Bujodrag Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Unatoč tome, jer to je samo jedan primer, nategnut i tanak, kao premalo milerama namazanog na suviše hleba.
Bujodrag Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 I, nemoj ga koristiti u pogrdnom kontekstu, to je na tebi da izabereš. Evo, vidi šta se dešava sa terminom 'mileram', dobija neke pežorativne konotacije, a baš je bio lep izraz.
Agni Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Evo, vidi šta se dešava sa terminom 'mileram', dobija neke pežorativne konotacije, a baš je bio lep izraz. Mileramska posla.
Miralem Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 ja sam zamolio jos pre nekoliko stranica da me se ne zove miralemom, niti nekom varijacijom istog. hvala.
Dagmar Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 ja sam zamolio jos pre nekoliko stranica da me se ne zove miralemom, niti nekom varijacijom istog. hvala. Neće vipe da ga zovu kako je kršten, odao se hrvatskoj tvorbi rečenice, hm...
JozoMujica Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Veoma je loše porediti ljude sa životinjama i takav jezik u politici ne govori o dobrim namerama, bilo da reč glasi buba zlatica ili, na primer, parazit. Parazit je definisan načinom ponašanja (parazitiranjem), nije biološka odrednica.
Agni Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 ja sam zamolio jos pre nekoliko stranica da me se ne zove miralemom, niti nekom varijacijom istog. hvala. Pazi, ja bih rado prestao da te zovek tako, ali dokle god je tvoj polozaj isti, to ne bi nista promenilo. Kad ti se polozaj u diskusijama bude promenio nabolje, ni miralem nece vise podrugljivo zvucati. Sve drugo je sviranje kurcu. Miraleme.
Bujodrag Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Svakako, Milerame. Ali, hajde da prvo rešimo ozbiljnije probleme, pogledaj samo Ban Log, prepun je. Posle ćemo lako da rešavamo probleme imenovanja. U ostalom, ovde smo svi mahom nominalisti i reči su samo reči, flatus vocis. I, meni je Mileram baš nekako simpatično. Ako sve bude dobro, doguraćemo i do Slatke Pavlake.
Miralem Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 ne ne, samo vi prestanite dame zovete miralem, i videcete kako cu odjednom poceti da pisem mnogo pametnije i interesantnije. uz to cete se i sami mnogo bolje osecati, jer ste ucinili dobro delo koje vas nije kostalo ni dinara :)
Notorious Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 (edited) Ne verujem da postoji spoljašnji mehanizam koji će te navesti da misliš i pišeš drugačije (ne bih da ulazim u pametnost i interesantnost, iako nekako predmnijevam da ti je upravo interesantnost, sa kakvim god predznakom bila, jedan od ključnih trigera u diskusiji). Kako stvari stoje, ostali forumaši mogu da te oslovljavaju kako god im padne na pamet, ti se možeš odazivati na ono što smatraš da je upućeno tebi, i to je to. U forumskom svetu, ne napolju. edit: slovce, malo jedno Edited July 18, 2014 by Notorious
morgana Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 milerame, meni si na mobilnom umemorisan kao mileram. tj milarem. tako nekako. nes sprati forumski identitet tako lako.
расејан Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Ако сам добро сконтао, играју слова пред очима овако на сабајле, има да га зовемо Милерам, Гмаз и још којекако, све осим Миралем, јер је ово последње оно како он себе зове. У противном има да нам пропише политички-коректурну гимнастику.
Recommended Posts