Jump to content
IGNORED

Politička korektnost

čekmeže

Recommended Posts

Posted (edited)

odlicna ti je ova skaska, a ruzno podmetanje, no to je vec prepoznatljivi stil.

da ne sirimo pricu ovde, bar suo se mene tice, svako stavljanje hitlera i slicnih nebica u istu recenicu sa forumasima na nacin na koji je to uradjeno jeste i bice kaznjeno. nemam taj istancani smisao za cinizam.

vazi, ali me se zaobidji u svojim komentarima na ovom topiku posto moj ban nema veze sa politickom korektnoscu vec sa nekorektnim i losim moderisanjem.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Edited by kim_philby
Posted

nema to nikakve veze sa time, mili

ima, dragi

naročito u vezi pc kroz pristojnost, koju često potenciraš

Posted (edited)

ima, dragi

naročito u vezi pc kroz pristojnost, koju često potenciraš

nema. licna kvalifikacija na osnovu ponasanja ili pisanja (licnog, razumes, tj. ponasanja za koje je covek sam odgovoran) nema nikakve veze sa etiketiranjem, diskriminisanjem i vredjanjem na osnovu porekla i, u civilizovanom drustvu, neupitnih licnih izbora.

Edited by Грешни Василије
Posted

sad ni ti nisi razumeo, poenta je u samoproklamovanim pc likovima

Posted

dobro, trebali su da joj izdaju papir na kome pise "zanosna lepotica", pa neka sa njim ostvaruje svoja prava na salterima i dobije porodiljsko.

pa dovoljno bi bilo valjda samo "zanosna", jer je jelte zanela a to je bitan medicinski detalj. kakve veze ima za njeno zdravlje i rizicnost trudnoce da li je lepotica ili ne...

:ozbiljno diskutujem:

Posted

Načula sam da se svašta nešto ispodešavalo u Zemljinom omotaču. Mora da je teorija zavere. 

Израз "теоретичар завере" је увредљив... пажљиво...

Posted

pa dovoljno bi bilo valjda samo "zanosna", jer je jelte zanela a to je bitan medicinski detalj. kakve veze ima za njeno zdravlje i rizicnost trudnoce da li je lepotica ili ne...

:ozbiljno diskutujem:

pa valjda moze da dobije duze porodiljsko ako trudnoca ima veci rizik. otkud znam.
Posted

sad ni ti nisi razumeo, poenta je u samoproklamovanim pc likovima

Ko su ti? Daj listu!

Posted

jes, pa da me opet zaskaču

Necemo, obecavam.

Posted

Израз "теоретичар завере" је увредљив... пажљиво...

Ne brini, oprez je moje drugo ime. 

Bez šale,nivo zagađenja na ovoj našoj sirotoj planeti smo višestruko uvećali i doveli do pojave niza novih rizika po zdravlje ljudi (ostatak živog sveta da i ne pominjem).