Leia Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Ne znaš ti šta je ženski lobi, to je podmuklije i od LGBT lobija. Čim namirišu da je neki muškarac zaiinteresovan za g od gender studies, pojede ga mrak. ili to, ili ga uhvate pod svoje i indoktriniraju svojom agendom. nikad sirot muskarac na zelenu granu
Sestre Bronte Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 šta ste se uhvatili za te žene kao da nije glavni problem hijerarhija od jačeg ka slabijim, pa stradaju i deca i žene koje za za slabije mužike koji bivaju tlačeni nađu sasvim finu količinu pogrednih nadimaka od milja u nasilnom društvu, kakva je cela kugla zemaljska, stradaju slabiji, sry deco žene i sisiz, ova kugla je sranje nema na ovom evolutivnom nivou prostora za opamećivanjem nego samo nasilnicima pretnja većim nasiljem, ali su zakon/policija često slabi za to pisao je šime o patrijahalnoj istoriji, pa u pravu je tu, ali to samo stvara jedan deo prostora za nasilni scenario meh
Leia Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 pa tu i takvu hijerarhiju vladanja silom nisu nametnule zene sigurno. sad sto kao kolateralna steta stradaju i "slabiji" muskarci, jebi ga, to je cena progresa
Sestre Bronte Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 nametnuli su ljudi u ljudskom društvu u majmunskom, majmuni
Notorious Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 U sferi grupne/društvene organizacije Ima više sličnosti između ljudi i majmuna nego što bi se na prvi pogled reklo. 1
Leia Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 nametnuli su ljudi u ljudskom društvu u majmunskom, majmuni ma da bre, sto smo se uopste cimali da silazimo s drveta 1
Pontijak Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Da parafraziram Vasu: ne, nije mi dovoljno. negativisticko znacenje pojma srbijanac je cisto politicko pitanje i ne pada mi na pamet da zbog tudjih politickih furki koje se prelivaju u znacenje pojmova udjem u ludilo da je uvredljivo mene nazvati srbijance, ponavljam: nemam nameru da ikoga nazivam srbijancem jer mi je dosadno da gledam u pasulj da li je to ikome uvredljiv pojam ili nije. takodje ponavljam: ne smatram da je uvredljivo ako mene bilo ko naziva srbijancem.
Sestre Bronte Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 mogu da ti kažem da si car, a da to bude uvredljivo ma da bre, sto smo se uopste cimali da silazimo s drveta sišli, ali ne i odmakli daleko
gospa buba Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 ekeke, kakav topik. penjte se nazad, ako je frka :d (mojne da mi se neko vrijedja, to sam samo ja, gospa buba )
Agni Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 ponavljam: nemam nameru da ikoga nazivam srbijancem jer mi je dosadno da gledam u pasulj da li je to ikome uvredljiv pojam ili nije. takodje ponavljam: ne smatram da je uvredljivo ako mene bilo ko naziva srbijancem. Pa slazem se. Nije ni meni uvredljivo da me tako neko zove, ali znam da ima ljudi kojima smeta, ukljucujuci i ovde na forumu.
Pontijak Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) mogu da ti kažem da si car, a da to bude uvredljivokako glasi ona izreka, zovi me i krcagom samo me nemoj razbiti? :P Pa slazem se. Nije ni meni uvredljivo da me tako neko zove, ali znam da ima ljudi kojima smeta, ukljucujuci i ovde na forumu. upravo tako :) zato i izbegavam da ikoga nazivam nekako ukoliko postoji cak i mala sumnja da postoji neki elemenat uvredljivosti u nekom etnonimu, to sto meni pojam srbijanac nije uvredljiv ne znaci da ne postoje ljudi kojima je taj pojam uvredljiv Edited July 4, 2014 by Pontijak
Notorious Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 ekeke, kakav topik. penjte se nazad, ako je frka :D (mojne da mi se neko vrijedja, to sam samo ja, gospa buba ) Kud Đilas posječe one platane....
Lezilebovich Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) U zapadnoj Evropi je u toku proces uvodjenja kvota. Recimo 40% zena na odredjenom nivou. ako je obavezna kvota 40% i u nekoj firmi radi 60 muškaraca i 39 žena. ako se za stotog zaposlenog između dva jednaka kandidata različitih polova izabere žena jer je žena, da li je drugi kandidat ima pravo da tuži/žali se, jer je ispušio za mesto samo zbog pola ? Edited July 4, 2014 by Lezilebovich
Recommended Posts