Jump to content
IGNORED

Politička korektnost

čekmeže

Recommended Posts

Posted

Ne znaš ti šta je ženski lobi, to je podmuklije i od LGBT lobija. Čim namirišu da je neki muškarac zaiinteresovan za g od gender studies, pojede ga mrak.

ili to, ili ga uhvate pod svoje i indoktriniraju svojom agendom. nikad sirot muskarac na zelenu granu

Posted

šta ste se uhvatili za te žene kao da nije glavni problem hijerarhija od jačeg ka slabijim, pa stradaju i deca i žene koje za za slabije mužike koji bivaju tlačeni nađu sasvim finu količinu pogrednih nadimaka od milja

u nasilnom društvu, kakva je cela kugla zemaljska, stradaju slabiji, sry deco žene i sisiz, ova kugla je sranje

nema na ovom evolutivnom nivou prostora za opamećivanjem nego samo nasilnicima pretnja većim nasiljem, ali su zakon/policija često slabi za to

pisao je šime o patrijahalnoj istoriji, pa u pravu je tu, ali to samo stvara jedan deo prostora za nasilni scenario meh

Posted

pa tu i takvu hijerarhiju vladanja silom nisu nametnule zene sigurno.

sad sto kao kolateralna steta stradaju i "slabiji" muskarci, jebi ga, to je cena progresa

Posted

nametnuli su ljudi u ljudskom društvu

u majmunskom, majmuni

Posted

U sferi grupne/društvene organizacije Ima više sličnosti  između ljudi i majmuna nego što bi se na prvi pogled reklo. 

• +1 1
Posted

nametnuli su ljudi u ljudskom društvu

u majmunskom, majmuni

ma da bre, sto smo se uopste cimali da silazimo s drveta

• Haha 1
Posted

nagovorile nas žene, nikad zadovoljne...

Posted

ja ženu slušam

i uvek je u pravu

Posted

Da parafraziram Vasu:

ne, nije mi dovoljno. negativisticko znacenje pojma srbijanac je cisto politicko pitanje i ne pada mi na pamet da zbog tudjih politickih furki koje se prelivaju u znacenje pojmova udjem u ludilo da je uvredljivo mene nazvati srbijance,

ponavljam: nemam nameru da ikoga nazivam srbijancem jer mi je dosadno da gledam u pasulj da li je to ikome uvredljiv pojam ili nije. takodje ponavljam: ne smatram da je uvredljivo ako mene bilo ko naziva srbijancem.

Posted

mogu da ti kažem da si car, a da to bude uvredljivo

ma da bre, sto smo se uopste cimali da silazimo s drveta

sišli, ali ne i odmakli daleko

Posted

ekeke, kakav topik. penjte se nazad, ako je frka :d

(mojne da mi se neko vrijedja, to sam samo ja, gospa buba :cry:)

Posted

ponavljam: nemam nameru da ikoga nazivam srbijancem jer mi je dosadno da gledam u pasulj da li je to ikome uvredljiv pojam ili nije. takodje ponavljam: ne smatram da je uvredljivo ako mene bilo ko naziva srbijancem.

Pa slazem se. Nije ni meni uvredljivo da me tako neko zove, ali znam da ima ljudi kojima smeta, ukljucujuci i ovde na forumu.

Posted (edited)

mogu da ti kažem da si car, a da to bude uvredljivo

kako glasi ona izreka, zovi me i krcagom samo me nemoj razbiti? :P

Pa slazem se. Nije ni meni uvredljivo da me tako neko zove, ali znam da ima ljudi kojima smeta, ukljucujuci i ovde na forumu.

upravo tako :) zato i izbegavam da ikoga nazivam nekako ukoliko postoji cak i mala sumnja da postoji neki elemenat uvredljivosti u nekom etnonimu, to sto meni pojam srbijanac nije uvredljiv ne znaci da ne postoje ljudi kojima je taj pojam uvredljiv

Edited by Pontijak
Posted

ekeke, kakav topik. penjte se nazad, ako je frka :D

(mojne da mi se neko vrijedja, to sam samo ja, gospa buba :cry:)

Kud Đilas posječe one platane....

Posted (edited)

U zapadnoj Evropi je u toku proces uvodjenja kvota. Recimo 40% zena na odredjenom nivou.

ako je obavezna kvota 40% i u nekoj firmi radi 60 muškaraca i 39 žena. ako se za stotog zaposlenog između dva jednaka kandidata različitih polova izabere žena jer je žena, da li je drugi kandidat ima pravo da tuži/žali se, jer je ispušio za mesto samo zbog pola ?

Edited by Lezilebovich