June 27, 201410 yr e, ovo imao jedan divan komsija i pozajmljivao mi jednu po jednu neke stvari su sada malo jasnije 39. Dositejeve basne 40. Fedar basne 41. Gej basne 42. La Fontenove basne 43. Esopove basne 44. Babrije basne
February 15, 20187 yr A šta je čitanje deci ikad koristilo? Samo će ih dovesti na kojekakve PPP forume. Da sam bio pametan klinac, ne bih trošio vreme na knjižurine nego bih sad bio moćniji od Ajanta, pravio serije i filmove i zaradjivao silne novce.
February 16, 20187 yr Jok. Ja sam james a inkognito sam StivenOnda je Ajant Sodebergh al ko je jms? tvoj dubler?
February 16, 20187 yr 4 hours ago, mlatko said: 14 hours ago, Bujodrag said: Jok. Ja sam james a inkognito sam Stiven Onda je Ajant Sodebergh al ko je jms? tvoj dubler? Jms je nezavisni kritičar preletač.
February 17, 20187 yr On 2/16/2018 at 1:10 PM, Hamlet Strašni said: Hm. Hm. Gde mi je Voteršip? Ovde ili gore kod mame? Meni novo izdanje ovde, staro u raspadu tamo. Genijalna knjiga. Samo sto je sve teze vidim kao prozu za decu.