Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2014 PPP fantasy

Čutura

Recommended Posts

Posted

sam sam se sebi smijao :D

Kad igramo navijacki. Ja odgledao prva tri gema i vec video sebe na zacelju. :D

Posted

djovak je verovatno nesto zajebo prilikom registracije, nemoguce je posle dva dana takmicenja imati nulu, vidi to deder djovace, kvaris nam ligaski prosek  :ss1:

Posted

To su nas penalizirali jer sam koristio Đ :isuse:

Posted

1 sasab 566 2 nautilus 423 3 Prolup 406 4 Äovak 381 5 Granicar 380 6 Tinman 316 7 reg 292 8 Djovak 0

Posted

U trećem kolu spektakl. Jirži Veseli vs. Nik Kirgios. Obojica imaju rejting 50 a donose više bodova od Federera na mreži, sve sa rejtingom 400 (12 bodova u drugom kolu :isuse:  )

Posted

meni je kirgios na servisu, u dva kola 123 poena :)

Posted

Meni je na riternu :D isto dobar mada ne toliko kao na servisu. Veselog sam stavio na mrežu, Federera prebacio na servis, Djoković je na vinerima a Bojana na brejkovima. kakve sam sreće i nju ću izmalerisati.

Posted

uf, pored zivog nola, najboljeg reternera na svijet :)

Posted

pa da. 40% je dobar prosjek uzetih poena na protivnikov servis. to je nekih recimo 40-50 bodovs po kolu. bilo mi je bezveze da trosim rejting 400 na to. bolje prolazim sa djokovićem na vinerima, u prošlom kolu 84 boda a rejting mu je 300.

Posted

ima logike, ja sam na vinere turio nadala isto kosta 300 a 81 poen u proslom kolu, a i nolo se za sada nije proslavi reternima, al ocekujem da danas protiv simona zablista :D

Posted

papak je izbacio grka iz tima. Zato je raonic odservirao 35 asova za 100 poena.

Posted

he, ja sam ga ostavio na servisu a stavio sam ga i na mrezu :) doduse tu se nije proslavio

Posted

ostao sam bez zamena, magarac ne ccita pravila  :isuse: