Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

Zato što verujemo da će Sale da mu baci kosku

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

na srecu pa se uvek pokazu kao neosnovane

Sve zavisi od toga koja su ti očekivanja

Posted

koji su nam po tebi dometi ove sezone, cemu da se nadamo?

sta je uopste uprava postavila kao takmicarske ciljeve?

u kakvim sastavima nastupamo mi i cska veceras?

Posted

Sve zavisi od toga koja su ti očekivanja

pa na primer da se osvoji po neka titula, da se ne zasere u svakoj bogovetnoj kljucnoj utakmici, da se ne teraju igraci kao dzukele u pola sezone, da mladi ne beze glavom bez obzira ako im se ukaze ikakva prilika, da rukovodioci ne sramote ime kluba gde god stignu, da se navijaci tretiraju kako zasluzuju i mnogo stosta sto je klub nije uspeo u poslednjih dvadesetak godina. ili pak da se mane velikih ambicija i obecanja, rastegne koliko se moze i igra postena kosarka. 

ne znam cemu tvoji pokusaji da animiras raju na diskusionom forumu. ovde svi imamo godine i godine iskustva pracenja ovog kk i sasvim dovoljno malo mozga da ne kupujemo iznova i iznova istu ciglu, i ne resetujemo mozak na kraju svake sezone kako bi mozda trebalo da bi ulazili happy go lucky u diskusiju oko pravljenja tima svakog avgusta i septembra. poverenje treba da se stekne.

Posted

Ne bih rekao da Smilair ovde pokusava nekoga da animira, samo se sa decackim zarom raduje novoj sezoni. I to je kul.

Posted

super je to, ali moze too i bez da se od drugih ocekuje konstantni priliv avansnog optimizma. zato i kazem da je ovo diskusioni forum a ne kolektor pozitivne energije.

Posted

Ne bih rekao da Smilair ovde pokusava nekoga da animira, samo se sa decackim zarom raduje novoj sezoni. I to je kul.

Sto je neoprostiv prekrsaj na Namcopsihopatologiji.

Posted

Vi ste mnogo agresivniji u nametanju pesimizma nego što je Smilair u nametanju optimizma. Digla se kuka i motika zato što su veliki talenat Rebić i igračina Lazić zamenjeni Jovićem.

Posted

Jebiga, ne svidja nam se. Svako kome se svidelo je jednako izneo svoje razloge.

I ova druga recenica bas i ne odgovara bas u potpunosti raspravi ovde, ali ajd neka bude.

Posted

nemam sportklub, pa ako neko naleti na kvalitetan stream molio bih da podeli

Posted

Joe,

Ma sve kul, ne smeta mi ništa u načinu na koji diskutuješ, hteo sam da podržim Smilaira, koji je sasvim umeren forumaš, jer rado čitam njegove postove

On topic:

Mene baš za briga za Jovića, teško da će on da da neki značajan doprinos, ali ne bi to ni Lazić uradio, dok u Rebiću ne vidim potencijal za ozbiljnu košarku. Jedino bi bio idiotizam ako su mu dali neki veliki ugovor.

Posted

hvala, nasao sam i ja nesto u medjuvremenu, valjda ce neki bti gledljiv
imas pivo od mene za ovaj link

valjevsko dabome :D

Posted

Opet ovi dresovi sa motivom mosta na adi. Jel nije bila neka promocija novog dresa?

Posted (edited)

@pbg
stavi da se hladi pa cemo valjda naici na neku tekmu da gledamo ABA :)

hteli smo i prosle godine da svratimo za KLS ali je iskrslo dosta toga

Edited by Have_Fun
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...