pbg12345 Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 a i nije zvezda krava muzara... do jaja cemo mi trcati, bice tu zakucavanja kalinica, jake... al pozicioni napad, posebno u el ce biti ogroman problem na utakmicama gde budemo mogli koristiti marjanovica, cenim da ce nam to biti osnovno oruzje mozda nam i kljucno bude to koliko je dzenkins "napredovao u adaptaciji" sto na evropu, sto na ekipu sve u svemu jedva cekam da pocne
nemoderisani Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Najviše se bojim Radonjića i njegove sklonosti pozicionom napadu i "stajanju na loptu". Ekipa je ko stvorena za tranziciju a slaba sa šuterima i Bobi dosta loš sa izlaženjem na pik. Nećemo se usrećiti sporom igrom. Ali biće zanimljivo, solidan roster. Nisam nezadovoljan, samo se nadam da se neće ispostaviti da nam je trener taj teg oko vrata.
ljakse Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Do jaja, još 5-6 igrača i zatvorili smo roster (pu pu, da ne čuje zlo), opušteno možemo da pridodamo još jedan front kao izazov.
Joe D Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 nema potrebe, jos klasican spotup suter, stretch cetvorka, mobilni centar koji udara rampe i treci plej ce biti dovoljno.
ljakse Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Samo jedan mobilni centar koji udara rampe? Ne zaboravi da nas na proleće čeka zahtevno KLS takmičenje.
Joe D Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 sta znam, treba videti da li bobi moze da odigra vise od 7 minuta ozbiljne kosarke u domacem takmicenju, ako ne onda dovesti jos nekog.
Кристофер Лумумбо Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 neka pate kojot i joe d... sto ja da patim, nislija je u zvezdi.
ljakse Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 sta znam, treba videti da li bobi moze da odigra vise od 7 minuta ozbiljne kosarke u domacem takmicenju, ako ne onda dovesti jos nekog. Bobiju je tek 26, ne bih se ja zajebavao sa prospektima u bitnim mečevima.
Psihodelija Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 to kojotara. mora da je radonjic uklavirio da je smolbol™ u trendu pa sada svi idu na poziciju vise. ali kako je petovic jos onda lepo definisao ovaj frankenstajn od kluba - stvarno je bolje da promene naziv u kk losa karma.
kralj Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Pomoćni treneri su nam previše jeftini za borbu na 4 fronta. Da ima nekog sa malo mozga u ovom klubu, Muta bi već bio sa nama.
Dankan Ajdaho Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 neka pate kojot i joe d... Dobrodošao :)
Apollo Creed Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Pomoćni treneri su nam previše jeftini za borbu na 4 fronta. Da ima nekog sa malo mozga u ovom klubu, Muta bi već bio sa nama. +1. Muta, Božidar Boza Maljković i Vlade Djurovic, pa bi se i kouč Ra malo opustio valjda...
Calavera Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Sad kad imamo po 7 odlicnih igraca na svakoj poziciji, pitam se koliko ce Covicu trebati da shvati da je Radonjara najslabija karika.
Ryan Franco Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Jbt taj Radonjić dok je bio igrač uopšte nije bio toliko isprepadan. Bio je nekakav lider tima ako se ne varam, organizator.
Recommended Posts