Dankan Ajdaho Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 MW je u stanju (ili će biti) da isporuči 32 minuta kvalitetne košarke po meču?
Joe D Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 shilb je toliko igrao u evroligi dok nismo ispali pa su krenuli da ga polako teraju iz kluba. na jadranu moze da igra i 20 po mecu, sa ovakvom ekipom nije problem. ako cemo mi da budemo konkurentni u evroligi, time ce nas uciniti najboljih 4-5 igraca a ne 10, 11 i 12. videti i pod reprezentacija ovog leta, ili partizan u f4 sezoni, pa i partizan prosle godine je stigao nesto dalje iako mu je dalo vecim delom bio jedini pravi plej u rosteru. ako zvezdi pored svega bas jovic treba da bi imala tim, onda sigurno nece da ga ima ni kad on dodje.
Dankan Ajdaho Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Neka se desi bilo kakav problem sa MWom - povreda, lične, loša forma, bukvalno bilo šta, keca će da preuzme mučeni Đenka. Rezultate takvog poduhvata već znamo, a sem vrhunskih mazohista valjda nema nikog ko bi želeo ponovo da ih gleda. Nama nedostaje drugi plej, kako god odkreneš, prvenstveno što se eurolige tiče.
cvrlle Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 ma sve to stoji, ali muceni djenka nije nista manje kvalifikovan da igra na kecu od stefana jovica ili mozda cak branka lazica
Joe D Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 (edited) Neka se desi bilo kakav problem sa MWom - povreda, lične, loša forma, bukvalno bilo šta, keca će da preuzme mučeni Đenka. Rezultate takvog poduhvata već znamo, a sem vrhunskih mazohista valjda nema nikog ko bi želeo ponovo da ih gleda. Nama nedostaje drugi plej, kako god odkreneš, prvenstveno što se eurolige tiče. ako se to dei, opet ce joviceva uloga biti da prevede i doda loptu jenkinsu. jako mudo. ako se bilo sta desi williamsu, mi evroligu necemo dugo gledati. njemu, jenkisu, luki ili bobanu. ne znam sto bi te kombinacije nekom prolazile kroz glavu. ako se desi, jebiga. ako ne, imamo odlican tim i ovako, i uzivajte. Edited September 19, 2014 by Joe D
DZI Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 (edited) Potpisujem sve sto je napisao Joe D. Partizan je citave sezone igrao sa 3-4 igraca, uz to nisu ni imali klasicnog pleja a nama ne valja kad igramo sa 8-9 nego daj gazda svih 12. Jovic moze malo da nam pomogne u odbrani, dok u napadu moze samo da prevedu loptu i doda je Jenkinsu, Jaki, Dangi... Edited September 19, 2014 by DZI
Moća Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Ako dovedu Jovica onda je Lazic visak jer ovaj moze da pokrije i jedan i dva u odbrani Danngubic i Kalinic igraju dobru odbranu pa nece biti potrebe da ih menja Lazic.
Timmy Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Mnogo ste bre alavi.. Kad je neki tim ovde imao pun ceo roster odlicnim igracima - nikad ni blizu.
darkonet Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 ^_^ http://www.mozzartsport.com/vesti/teodosic-za-mozzart-sport-nadam-se-da-cu-igrati-u-zvezdi-to-je-moj-san/84999
kralj Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Nemojmo se zajebavati, Tea bi probijao čak i 1 Dalo.
Recommended Posts