Moća Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Samo ti daj ideje Covicu i Zirbesu ce ocas posla postati jasno da Zvezda nije krava muzara!
EmptyClip Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Чекај, рано је. Мора прво да кренемо да играмо добро да се маса напржи, па онда да доживиммо омањи али свакако катаклизмичан пад да би Човара угасио пожар међ васколиким Звездаштвом.
ducca Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Mozda vas Jovic postedi sve ove rasprave. On jeste zvezdas, ali kad se bira klub gledaju se i druge stvari. Kao npr kojim danima Bogdanoviceva mama sprema punjene paprike...mada sad kad je Bogdan zapalio i taj izvor prezivljavanja je diskutabilan.
Lyckety Splyt Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Kao npr da posle odeš u fener a ne mzt
FPLS Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Jeste Jovic pozitivno iznenadio na ovom prvenstvu, ali ne treba zaboraviti da je do juce sedeo na klupi u raspalom Radnickom. Da se ne lazemo, taj bi dupe dao da dodje u zvezdu i igra evroligu, isto vazi i za partizan i rad sa Vujosevicem. Samo je pitanje da li ga stvarno zele. Ali ipak mislim da je ovo samo patka i da ce na kraju zavrsiti u nekoj Igokei/Buducnosti/Metalcu.
kobni zelaya Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Metalac bi mu bio super, taman da bude prvi plej (Dunđerski drugi). Da pokaže čovek šta može kroz celo prvenstvo.
Joe D Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Kao npr da posle odeš u fener a ne mzt ma da, svako moze da ode u fenerbahce tek tako
adasevic Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Jović za SPORTAL.RS: Niko me nije zvao iz Zvezde, imam ponude inostranih klubova Jovic je pokazao da moze da bude vise nego koristan. MIslim da nam ne treba, iz milion razloga, a mislim da tu i nema nikakve price, vec da je to plod carsijskih prica koje su neki novinari preneli. Jbg, decko nema klub, dobro se pokazao na SP. Pricalo se pre o Partizanu, Vujosevic demantovao, za klubove iz inostranstva se jos nista ne zna, pa je onda logicno napisati ili da dolazi u Zvezdu da ispuni decacki san i zaigra sa Zvezdom u EL, ili da ode u Metalac da bude prvi plej. Ova prva prica je svakako bombasticnija i prva i de u medije, pa kad se ispostavi kao netacna, onda ce da usledi ova druga, a decko ce da zavrsi kao Birca u nekom solidnom ino timu...
kralj Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Previše si optimističan Adaševiću. Ispostaviće se da dolazi u Zvezdu koliko sutra.
adasevic Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Previše si optimističan Adaševiću. Ispostaviće se da dolazi u Zvezdu koliko sutra. Nista ne moze da me iznenadi :)
FPLS Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 (edited) Izgleda definitivno zatvoren roster. Williams, Jovic Blazic, Jenkins, Lazic Kalinic, Dangubic Mitrovic, Dragicevic, Tejic Marjanovic, Zirbes S tim sto Jenkins moze i na 1, Dangubic na 2, Blazic i Lazic na 3, Kalinic na 4 i Dragicevic na 5. Deluje dosta dobro i kompatibilno na prvi pogled. Kao i prosle sezone najveci problem ce biti Covic i Radonjic... Edited September 18, 2014 by FPLS
Recommended Posts