Jump to content

KK Crvena zvezda 2014/15

Featured Replies

Treba ga preventivno oterati dok ne počne ABA...

• Replies 8.4k
  • Views 749.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Koliko pojacano serete, samo jos fali kacenje hitova Vere Matovic da upotpuni trenutak

Biće zadovoljstvo gledati kako vam se Jović userava u prognoze, ako srećom dođe kod nas.

NIje poenta u Jovicu, nego da bi u slucaju njegovog dolaska Rebic ispusio bez da je i dobio pravu sansu. Jeste da do sada nije nagovestio ne znam kakav talenat, ali ako se budemo vodili takvom logikom nikad necemo napraviti igraca. Moze Jenkins da igra rezervnog pleja u EL, a Rebic da dobije svojih 15 minuta u ABA.

seremo sto se doveo deveti igrac u spoljnoj liniji da se slucajno ne bi desilo da u 12 bude neki igrac koji za koga su se busali kako je velika buducnost naseg kluba

NIje poenta u Jovicu, nego da bi u slucaju njegovog dolaska Rebic ispusio bez da je i dobio pravu sansu. Jeste da do sada nije nagovestio ne znam kakav talenat, ali ako se budemo vodili takvom logikom nikad necemo napraviti igraca. Moze Jenkins da igra rezervnog pleja u EL, a Rebic da dobije svojih 15 minuta u ABA.

Izračunaj koliko mečeva će imati sezona (računajući i KLS) ukoliko prođemo u TOP 16?

Koliko upotrebljivih igrača treba da imaš za tu brojku?

Ovaj Jović je valjda sin Viere M. i Radeta Jorovića...

Dobro, tako smo srali i za Tadiju, pa su nam svima zapušena usta.

Edited by kralj

Izračunaj koliko mečeva će imati sezona (računajući i KLS) ukoliko prođemo u TOP 16?

Koliko upotrebljivih igrača treba da imaš za tu brojku?

zaboravljas ko nam sedi na klupi...  :fantom:

Ladno poslednji saznajem :cry:

+1

Mračite.

nije

Da njih dvojica zaista imaju mnogo dodirnih tačaka. Po 1glava, 2ruke...

Ne moraju namirnice da budu iste da bi dva jela izašla iz iste kuhinje. :fantom:

Ladno poslednji saznajem :cry:

I ja nisam mogao da verujem. :o

A deda mu je Mile Jovin...

Ako ništa, barem imamo prvog Nišliju u istoriji Fmp-a.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout