Jump to content

KK Crvena zvezda 2014/15

Featured Replies

On 15. 8. 2014. at 6:49, Smilair said:

Kakav hype

Ništa novo. Prvo hajp oko Karija 2011., zatim Rakočević i otimanje™ Brauna 2012., onda Šilb 2013., letnji hajp je ™ KK Crvena zvezda.

• Replies 8.4k
  • Views 753.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

i ja moram da priznam da sam hajpovan. ne zbog "ovo je ta sezona" price koja se vrti ko pokvarena ploca. iskreno me i zabole da li ce Covic osvojiti nesto, vec zato sto se skupila dobra grupa igraca i jedva cekam to da vidim na terenu i protiv najjace konkurencije.

Djoi, jesi li gledao zirbesa?

i kad sam gledao nisam obratio paznju(sto znaci da verovatno nume)

Na probi izgleda neki Djordje Majstorovic... Pretpostavljam da igra 4-5

1 Djordje Majstorovic je bio u Heliosu prosle sezone. Solidan atleta, ume da skoci ali kosarku bas ne zna da igra.

I da, igra centra.

Bio je jedan u mladjim kategorijama Zvezde jos u Karijevom prvom mandatu koji se prezivao Majstorovic i igrao 4/5, pretpostavljam da je to taj. Ne iznam ispod kog kamena je bio poslednjih 5 godina doduse.

Bio je u Uvalinovoj sezoni na probi, pa nije prošao, pre ili posle toga otišao u amatersku ligu u Španiji kod Lončara. Koliko se sećam, ima i brata. Verovatno je tu samo da trenira, možda ga uzmu posle za FMP.

Dobrodosao MW, Golden State nasa filijala :D

imacemo solidan tim, jos cetvorka

mislim da MW na pripreme stize u sledecoj nedelji

Ja sam potpuno šokiran Markusovim dolaskom i imam jako dobar predosećaj u vezi sa njim.

On 15. 8. 2014. at 10:25, Joe D said:

i ja moram da priznam da sam hajpovan. ne zbog "ovo je ta sezona" price koja se vrti ko pokvarena ploca. iskreno me i zabole da li ce Covic osvojiti nesto, vec zato sto se skupila dobra grupa igraca i jedva cekam to da vidim na terenu i protiv najjace konkurencije.

Ima ekstra™ klase (Vilijams), talenta (Dangubić, Mitrović, Tejić, Gudurić (nadam se da će imati šansu)), realnog™ kvaliteta (Bobi, Dženkins, Blažič), solidnih klupskih™ igrača (Kalinić, Lazić, Zirbes (dok ne ubedi da pripada grupi iznad), Radenović koji će imati tu ulogu ako ostane), i ja zadovoljan timom. Verovatno najzanimljiviji tim od kada pratim.

Edited by Nikodije

On 15. 8. 2014. at 6:07, simple red white said:

Šta su oni njemu dali da potpiše, neki tipski kopipejst ugovor?

Nisu se potrudili da stave ime igrača, kluba, ovlašćenog lica, datum..

U stvari ovo je Miško pravio ugovor? :isuse: Koji fušeraj

Edited by levi

da, fuseraj , nije ni 5000 ugovora potpisao, eno jebu ga kako stignu na sudovima.

Не дирај га у Мишка.

Ipak mislim da smo na papiru za nijansu slabiji nego u ovom periodu prosle sezone. Tu pre svega mislim na pozicije 3 (Silb, Simonovic > Dangubic, Kalinic) i 5 (Katic > Cirbes), na 2 i 4 je sve ostalo isto, dok je 1 priblizno istog kvaliteta (Nelson, Cvetkovic/Vilijams, Rebic). Ali smo i bogatiji za 1 EL iskustvo i nesto uigraniji. I sto je najvaznije, otarasili smo se Tadije  :D Ocekujem jos bolje partije Mitrovica, Jake i Dzenkinsa, a i nesto opustenijeg i stalozenijeg Radonjica. Bice zanimljivo svakako  :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout