Nikodije Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Kakav hype Ništa novo. Prvo hajp oko Karija 2011., zatim Rakočević i otimanje Brauna 2012., onda Šilb 2013., letnji hajp je KK Crvena zvezda.
Joe D Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 i ja moram da priznam da sam hajpovan. ne zbog "ovo je ta sezona" price koja se vrti ko pokvarena ploca. iskreno me i zabole da li ce Covic osvojiti nesto, vec zato sto se skupila dobra grupa igraca i jedva cekam to da vidim na terenu i protiv najjace konkurencije.
Joe D Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 i kad sam gledao nisam obratio paznju(sto znaci da verovatno nume)
FPLS Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Na probi izgleda neki Djordje Majstorovic... Pretpostavljam da igra 4-5
Mauci Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 1 Djordje Majstorovic je bio u Heliosu prosle sezone. Solidan atleta, ume da skoci ali kosarku bas ne zna da igra. I da, igra centra.
Joe D Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Bio je jedan u mladjim kategorijama Zvezde jos u Karijevom prvom mandatu koji se prezivao Majstorovic i igrao 4/5, pretpostavljam da je to taj. Ne iznam ispod kog kamena je bio poslednjih 5 godina doduse.
Töölönlahti Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Bio je u Uvalinovoj sezoni na probi, pa nije prošao, pre ili posle toga otišao u amatersku ligu u Španiji kod Lončara. Koliko se sećam, ima i brata. Verovatno je tu samo da trenira, možda ga uzmu posle za FMP.
darkonet Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Dobrodosao MW, Golden State nasa filijala :D imacemo solidan tim, jos cetvorka mislim da MW na pripreme stize u sledecoj nedelji
kralj Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Ja sam potpuno šokiran Markusovim dolaskom i imam jako dobar predosećaj u vezi sa njim.
Nikodije Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) i ja moram da priznam da sam hajpovan. ne zbog "ovo je ta sezona" price koja se vrti ko pokvarena ploca. iskreno me i zabole da li ce Covic osvojiti nesto, vec zato sto se skupila dobra grupa igraca i jedva cekam to da vidim na terenu i protiv najjace konkurencije. Ima ekstra klase (Vilijams), talenta (Dangubić, Mitrović, Tejić, Gudurić (nadam se da će imati šansu)), realnog kvaliteta (Bobi, Dženkins, Blažič), solidnih klupskih igrača (Kalinić, Lazić, Zirbes (dok ne ubedi da pripada grupi iznad), Radenović koji će imati tu ulogu ako ostane), i ja zadovoljan timom. Verovatno najzanimljiviji tim od kada pratim. Edited August 15, 2014 by Nikodije
levi Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) 863563479.jpg Šta su oni njemu dali da potpiše, neki tipski kopipejst ugovor? Nisu se potrudili da stave ime igrača, kluba, ovlašćenog lica, datum.. U stvari ovo je Miško pravio ugovor? Koji fušeraj Edited August 15, 2014 by levi
Кристофер Лумумбо Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 da, fuseraj , nije ni 5000 ugovora potpisao, eno jebu ga kako stignu na sudovima.
FPLS Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Ipak mislim da smo na papiru za nijansu slabiji nego u ovom periodu prosle sezone. Tu pre svega mislim na pozicije 3 (Silb, Simonovic > Dangubic, Kalinic) i 5 (Katic > Cirbes), na 2 i 4 je sve ostalo isto, dok je 1 priblizno istog kvaliteta (Nelson, Cvetkovic/Vilijams, Rebic). Ali smo i bogatiji za 1 EL iskustvo i nesto uigraniji. I sto je najvaznije, otarasili smo se Tadije :D Ocekujem jos bolje partije Mitrovica, Jake i Dzenkinsa, a i nesto opustenijeg i stalozenijeg Radonjica. Bice zanimljivo svakako :)
Recommended Posts