Nebojsa Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 hehe, treba ga malo gledati kada taj ubitacni sut i ne funkcionise, a sto cete uskoro i videti, ne desava tako retko. a onda cete kose cupati.
LeBron Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Kakva "zabrinutost" komsija... Nema veze, snacicemo se vec nekako... :smoris:
adasevic Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Ma pacer. Bice nam brzo zao sto nismo potpisali Baticu umesto njega :)
Orle Zmajević Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 hehe, treba ga malo gledati kada taj ubitacni sut i ne funkcionise, a sto cete uskoro i videti, ne desava tako retko. a onda cete kose cupati. Covek ima sut iz igre 33%, kako izgleda kad to ne funkcionise ?
MangupIzCivilstva Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Covjek je tip igraca koji jednu vecer nemoze vola da ubode a drugu vecer mu sve ulazi. Ono sto se poklopi je da su utakmice kad mu sve ulazi uglavnom vazne utakmice, i ako bude punio u EL kao ste se misli da ce puniti, mislim da ce svekolikom zvezdaskom puku Ukljucujuci mene) sjevati patka ako protiv igokee, ili olimpije ubode samo 16%.
levi Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Kako god, mislio sam da smo u potrazi za pouzdanim razigravačem koji će da vuče ekipu u 90% utakmica, a ne za mamojebom koji može svakoga da napuni kad mu je dan. ali izgleda da nije tako, okey
harper lee Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Kako god, mislio sam da smo u potrazi za pouzdanim razigravačem koji će da vuče ekipu u 90% utakmica, a ne za mamojebom koji može svakoga da napuni kad mu je dan. ali izgleda da nije tako, okey MW je u NBA ligu dosao sa reputacijom pass-first pleja kojem su dodavacke sposobnosti i court vision mnogo bolje karateristike od suta (ubice me Pacejah zbog ove recenice ) tako da ne mora da znaci da ce i kod nas da divlja. Za razliku od Lokomotive gde je bio drugi plej i neka cetvrta-peta opcija u napadu kod nas ce biti apsolutni gazda ekipe i nece morati nikom nista da dokazuje.
harper lee Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Valjda znaju šta rade. ups To cemo tek videti. Samo kazem da MW-u nije nepoznata uloga pleja koji prvo gleda da proigra a tek onda da sutne, bar tako kaze skauting.
Geo Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Izgleda da je na 2 godina potpisao. Taj bas voli da osigura "mali ugovor" na duzi period ...
ZSNj Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) Sto je sigurno, sigurno.. :)) Inace, steta sto nismo vestbruka potpisali al dobro" :) Edited August 14, 2014 by ZSNj
cvrlle Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 dosta ste vi uzimali te na ''male ugovore'', casove ljubavi, navijace... neka ga jedan kod nas, da probamo da l' funkcionise
Recommended Posts