Jump to content

KK Crvena zvezda 2014/15

Featured Replies

CItat iz "Grobnice za Borisa Davidoviča", nešto o pasjim sinovima :yawn2:

Majice su na kraju nebitne, evo danas Dule dovodi u sumnju kako je to baš Jović, koji je povređen, pogođen u glavu stolicom i to na mestu gde su klupe zaštićene, a pritom tu stolicu niko nije video ili snimio da dokaže.

Nemam reči kako neko može biti toliko jadan u svojim istupima, povraća mi se od takvih ljudi.

Edited by Segundo

daj link...gde je to izjavio?

Žao mi je mladih igrača koji svaku utakmicu počinju sa koktelom Kalimerovih frustracija, grčeva i blamaža u najavi.

Na konferencijama za štampu, igrač koji sedi pored... ima grimasu tipa ,,There*s no place like home,,.

Ugasite ga sutra...da skratimo ovu agoniju Partizana, jer već poodavno nije ni smešno ni interesantno.

Edited by Musky

Dule misli kao da zivimo u Severnoj Koreji, nema snimka da je Jovica pogodila stolica, Lazic je povredio Milutinova i nije prisao da mu se izvini, nije drzao vrata u Vrscu i sl...najvece zlo srpske kosarke. Samo da dobijemo sutra i po mogucstvu ubedljivo da ne bi imao priliku da smisli neki cirkus..

ima li neko od grobara na forumu koji ne zele da bolesniku vide ledja?

edit: izvinjavam se sto na komsijskom topiku pitam...o debelom se svakako krenulo diskutovati

Edited by 1n54jd3r

edit: izvinjavam se sto na komsijskom topiku pitam...o debelom se svakako krenulo diskutovati

Stvarno treba iskoristiti tu retku priliku ...

Topik mrtav kao da danas nije poslednja utakmica velicanstvene sezone.  -_-

ovi spominju bejbi Seka kao moguce pojacanje, slobodan igrac

Prenos trece utakmice je na Areni2

Ako bude neki strim da se podeli necu se buniti...

Bem ti Lazica i otvorene trojke!

Tri trojke je promasio, bio je potpuno sam :isuse:

Edited by Milosh76

Kad se setim da je ovo mozda poslednji put da gledamo Marcusa u nasem dresu, obuzme me neka seta :(

Guest
This topic is now closed to further replies.