Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

CItat iz "Grobnice za Borisa Davidoviča", nešto o pasjim sinovima :yawn2:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Majice su na kraju nebitne, evo danas Dule dovodi u sumnju kako je to baš Jović, koji je povređen, pogođen u glavu stolicom i to na mestu gde su klupe zaštićene, a pritom tu stolicu niko nije video ili snimio da dokaže.

Nemam reči kako neko može biti toliko jadan u svojim istupima, povraća mi se od takvih ljudi.

Edited by Segundo
Posted (edited)

Žao mi je mladih igrača koji svaku utakmicu počinju sa koktelom Kalimerovih frustracija, grčeva i blamaža u najavi.

Na konferencijama za štampu, igrač koji sedi pored... ima grimasu tipa ,,There*s no place like home,,.

Ugasite ga sutra...da skratimo ovu agoniju Partizana, jer već poodavno nije ni smešno ni interesantno.

Edited by Musky
Posted

Dule misli kao da zivimo u Severnoj Koreji, nema snimka da je Jovica pogodila stolica, Lazic je povredio Milutinova i nije prisao da mu se izvini, nije drzao vrata u Vrscu i sl...najvece zlo srpske kosarke. Samo da dobijemo sutra i po mogucstvu ubedljivo da ne bi imao priliku da smisli neki cirkus..

Posted (edited)

ima li neko od grobara na forumu koji ne zele da bolesniku vide ledja?

edit: izvinjavam se sto na komsijskom topiku pitam...o debelom se svakako krenulo diskutovati

Edited by 1n54jd3r
Posted

edit: izvinjavam se sto na komsijskom topiku pitam...o debelom se svakako krenulo diskutovati

Stvarno treba iskoristiti tu retku priliku ...

Posted

Topik mrtav kao da danas nije poslednja utakmica velicanstvene sezone.  -_-

Posted

ovi spominju bejbi Seka kao moguce pojacanje, slobodan igrac

Posted

Prenos trece utakmice je na Areni2

Posted

Ako bude neki strim da se podeli necu se buniti...

Posted (edited)

Bem ti Lazica i otvorene trojke!

Tri trojke je promasio, bio je potpuno sam :isuse:

Edited by Milosh76
Posted

Kad se setim da je ovo mozda poslednji put da gledamo Marcusa u nasem dresu, obuzme me neka seta :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...