Heaviside Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Uf, baš sranje, treba naći dve petice za sledeću sezonu. Zar nije kružila informacija da je Cirbes potpisao na dve godine? Ja sam ga smatrao za sigurnog za sledeću godinu.
pbg12345 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 stimara je izgledniji. pokriva tri pozicije marjanovica, cirbesa a i blazica na mestu lozane cirbesa je urekao petovic sa onom konstatacijom od juce. nema u zvezdi mesta za taj tip igraca
Timmi Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 odlucio kari da nas kara svake sezone s jednim igracem. ocekivao sam od zirbesa vrhunsku sledecu sezonu.
Kanzas siti zez Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Mozda Pick hoce da nas destabilizuje pred treci mec :D Bayern igra finale, Zvezda igra finale- ne verujem da se vode pregovori pred ovako bitne meceve.
pbg12345 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 to sam i ja malopre pomislio (ili se ponadao). ne to da nas destabilizuje, nego da je malo cudno da u ovom trenutku pregovaraju a cirbes ako ide, verovatno ide zbog privatnih stvari
salerokada Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 (edited) Bedak. Ko je beše centar crnac koji je odlično odigrao protiv nas u Evroligi, a da nije prva liga tj. da se nadamo da nije mnogo skup. Patrik Jang? a cirbes ako ide, verovatno ide zbog privatnih stvari :( Pun Beograd devojaka. Pa valjda može da nađe zamenu za ovu što ga je šutnula. Edited June 17, 2015 by salerokada
Nemanja Posrbica Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 a cirbes ako ide, verovatno ide zbog privatnih stvari Da, zbog većeg keša. Ako ode, pretpostavljam da nam ide solidno obeštećenje.
ljakse Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Naći ćemo nekog crnca valjda, Milutinov kao rezervni, da konačno eksplodira kod Raa, i to je to.
adasevic Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Cirbes je potpisao na 2 godine za nas, tako da ako Kari hoce da ga vodi, morace da plati :) Mada koliko sam ja ispratio, on bi trebalo sigurno da ostane. Da stvar bude intresantnija, Bajern gubi 2-1 od Brosea i postoji solidna sansa da nece igrati EL dogodine. Dobice Nemci sigurno 1 WC, ali ce ga pre dobiti Alba, koja je domacin finala EL sledece sezone, nego Bajern... A dva WCa tesko da ce da odu Nemcima...
MiddleClass Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Cirbesa zadrzati kao startnog centra naredne sezone pod obavezno! Lijepo ja naslutih...
levi Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Svakako mora da se pokrpi rupa zbog neigranja u Areni, biće bolnih prodaja neminovno, da li Zirbes ili neko drugi. ne može da se živi samo od uplata na račun u Trezoru. Da probamo i mi to čudo, prodaju igrača za pare
MiddleClass Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Dje je sad taj Vucic i taj Voli da se isprse za kes? Propala simbioza!
clever bastard Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Ma ne treba se obazirati na Pickove gluposti. Bobi je pogodio vise trojki ove sezone nego sto je taj imao "pouzdanih informacija" koje su se ispostavile kao tacne.
Recommended Posts