DZI Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Ted samo ima beskonacno poverenje u Partizanove tornjeve blizance, Vojinovica i Maricica. Ako bas zagusti Boris Dalo ce da zapreti da ako mu se bude sudilo kako je krenulo mogu komotno Vilijams, Cirbes i Bobi da zaigraju za francusku reprezentaciju, a on ga majci nece. I tako, malo po malo, mic po mic i nakupi se tu dovoljno kvaliteta da se dobije finale i da Tedu bude lepo. Potpisujem sve, od slova do slova. Dosao Markus. Bice mi zadovoljstvo da uzmem sezonsku, svaka cast za upravu!
beatakeshi Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Eno Zirbes ne može da izađe na kraj sa uvek neugodnim Austrijancima
Calavera Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 (edited) Ta vasa briga za nas simpaticni klubic iz predgradja je stvarno dirljiva ^_^ Marcus :ziga: Sad kad se ispostavi da smo ga platili do kraja regularnog toka EL s opcijom produzavanja ako se plasiramo u top 16 :D Edited August 13, 2014 by Calavera
Timmy Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Vojinovic i Maricic - najzasluzniji pojedinci za uspehe Partizana :D
Ted Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Ted samo ima beskonacno poverenje u Partizanove tornjeve blizance, Vojinovica i Maricica. Ako bas zagusti Boris Dalo ce da zapreti da ako mu se bude sudilo kako je krenulo mogu komotno Vilijams, Cirbes i Bobi da zaigraju za francusku reprezentaciju, a on ga majci nece. I tako, malo po malo, mic po mic i nakupi se tu dovoljno kvaliteta da se dobije finale i da Tedu bude lepo. što je lepo kad imaš autentične tumače sopstvenih misli, želja, namera....ne moraš puno tipkati. drug Harper sliči Aci Vučiću, koji takođe najbolje zna sve....od toga kada valja ustajati i raditi, do toga ko šta radi, misli, hoće, neće, gde je bio i gde ide....i naravno, zašto radi to što radi. pozdrav za drugara Harpera :)
bracad Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Eno Zirbes ne može da izađe na kraj sa uvek neugodnim Austrijancima A jesi primetio ko sudi? Vidim spominju ga ovde......
harper lee Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 što je lepo kad imaš autentične tumače sopstvenih misli, želja, namera....ne moraš puno tipkati. drug Harper sliči Aci Vučiću, koji takođe najbolje zna sve....od toga kada valja ustajati i raditi, do toga ko šta radi, misli, hoće, neće, gde je bio i gde ide....i naravno, zašto radi to što radi. pozdrav za drugara Harpera :) Sta bi, cika Tede? Dosao malo da provociras i sad bi da odes podvijena repa? E, jebi ga.
stevo glogovac Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Skoro je zavrsen Marcus, Radenovic nije jos.
BarryWhite Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Eno Zirbes ne može da izađe na kraj sa uvek neugodnim Austrijancima Kad si ovo pomenuo ispratio sam pbp, Austrija vodila 64-56 na 5 i po minuta do kraja. Na kraju je rezultat bio 77-64. Zirbes cini mi se usao u igru bas negde u trenutku preokreta, vidim da je imao 17 poena i 7 skokova. Jesi gledao mec? Kako izgleda?
Ted Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Sta bi, cika Tede? Dosao malo da provociras i sad bi da odes podvijena repa? E, jebi ga. niti sam došao, niti ću da odem....tu sam "sto godina".....na kraju te lepo i pozdravih, sa sve osmehom. šta ćeš više.
Timmi Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Kad si ovo pomenuo ispratio sam pbp, Austrija vodila 64-56 na 5 i po minuta do kraja. Na kraju je rezultat bio 77-64. Zirbes cini mi se usao u igru bas negde u trenutku preokreta, vidim da je imao 17 poena i 7 skokova. Jesi gledao mec? Kako izgleda? stvarno ocekujes da ce za promjenu nesto da napise o kosarci?
BarryWhite Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 stvarno ocekujes da ce za promjenu nesto da napise o kosarci? Ne ocekujem, ali rekoh mozda nas iznenadi :D
harper lee Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 niti sam došao, niti ću da odem....tu sam "sto godina".....na kraju te lepo i pozdravih, sa sve osmehom. šta ćeš više. I za svih tih sto godina elementarnoj pristojnosti se nisi naucio? Polako, ima vremena, prvih sto godina je najteze.
Ted Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 elementarna pristojnost.....to beše ono kad prebaciješ drugima da podržavaju kriminal i uživaju u njemu?
Recommended Posts