Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

Ciganska demagogija je lažna, njihova je prava

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja bih voleo da se komsije pojacaju sto vise....lepse mi je da finale dobijemo kad su jaki nego kad su kurton

Ahahahaha :D
Posted

ja bih voleo da se komsije pojacaju sto vise....lepse mi je da finale dobijemo kad su jaki nego kad su kurton

Ko vam garantuje da cete igrati finale aba lige?

Posted

Ted misli na finale kls svinjac lige

Posted

Zivo me zanima kako bi se on zvao ako bi ga doveli :)

Izbacila ga poplava ,ne bi bilo lose ime

Posted

Ted misli na finale kls svinjac lige

Ted samo ima beskonacno poverenje u Partizanove tornjeve blizance, Vojinovica i Maricica. Ako bas zagusti Boris Dalo ce da zapreti da ako mu se bude sudilo kako je krenulo mogu komotno Vilijams, Cirbes i Bobi da zaigraju za francusku reprezentaciju, a on ga majci nece. I tako, malo po malo, mic po mic i nakupi se tu dovoljno kvaliteta da se dobije finale i da Tedu bude lepo.

Posted

Ted samo ima beskonacno poverenje u Partizanove tornjeve blizance, Vojinovica i Maricica. Ako bas zagusti Boris Dalo ce da zapreti da ako mu se bude sudilo kako je krenulo mogu komotno Vilijams, Cirbes i Bobi da zaigraju za francusku reprezentaciju, a on ga majci nece. I tako, malo po malo, mic po mic i nakupi se tu dovoljno kvaliteta da se dobije finale i da Tedu bude lepo.

Ova dvojica "igrača" su ono što mi hvala bogu nećemo imati, a kako idu stvari ni oni im ove godine ne mogu pomoći.

Posted

Ma zvezdu ta liga ne treba da zanima uopste. Da mi udjemo u finale aba, i da osvojimo ako uspemo, i onda strance i matore da posaljemo na odmor a pustimo djecu iz podmlatka da se razigravaju u kls, mogu valjda 3-4 mesto da ubodu.

Posted

Ma naravno, sudije su krive sto nas partizan siluje godinama. Kako vam ne dosadi?

Posted

Ma naravno, sudije su krive sto nas partizan siluje godinama. Kako vam ne dosadi?

Dosadilo bi i tebi da te Cegi nije prevaspitao na vreme. <_<

Posted

@levi, @harper, @palikaris, @empty clip, @gervasius, @le bron i najvise unesrecen od dujana @dankan

kakva gomila..

otimaj titulu bree!!!

cus budjet?

daj malo da dominiramo

90-e 

Posted

bas sad gledam statistiku, ovako lose procente suta kroz karijeru nema ni rubio, ovo je horor.

Držiš grudge jer je davno još ružno karao Tea posred Moskve, jasno... :fantom:

Posted

@levi, @harper, @palikaris, @empty clip, @gervasius, @le bron i najvise unesrecen od dujana @dankan

kakva gomila..

otimaj titulu bree!!!

cus budjet?

daj malo da dominiramo

90-e 

eto, prizvali ste duha iz flase vinjaka

Posted

eto, prizvali ste duha iz flase vinjaka

pojacano smaras oo ti sportski znalce sa olimpa, namrgodjen jer taj sud nije podlozan kritici.ee moj ti.

velika je borba u tebe i nastavi samo tim putem il stazom

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...