Ryan Franco Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 (edited) Jebote kakav let je imao! Crnka u prvom redu neverue. Edited June 12, 2015 by McCabe
Ratamahatta Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 (edited) Gle Milosav kako pizdi, odlicna fotka. :D Edited June 12, 2015 by Plajvi
Ryan Franco Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Imao je i Cirbes par opakih kucanja ali ovo je bilo neočekivano.
Weenie Pooh Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Pizdi na Marinkovića koji je vešto gradio Mitrovića da ne bi ovaj slučajno zalepio Lazića.
Ryan Franco Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Btw odlična atmosfera. Šteta što se celo 2. poluvreme nije pevala ona pesma koja se pevala pola h bez pauze.
theanswer Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 (edited) Ne zameram mu ni ja Samo kažem da je teško, ako si DV, uzimati ludilo igrača kao olakšavajuću okolnost sa kojom ti nemaš apsolutno nikakve uzročno-posledične veze. Bio on najbolji ili najgori u timu. Ne razumem. Ne uzima on to kao olakšavajuću okolnost nego ja kažem da sa ovakvim Pavlovićem ne znam šta se može očekivati od DV. Da je Partizan danas pogodio neke šuteve koje su imali recimo Andrić i Marinković, opet bi mu trebao Pavlović na nekom nivou da se dobije utakmica. DV igra onako kako mora da se igra protiv Zvezde sa jednim upotrebiljivim centrom i jednom upotrebljivom četvorkom. Malo ljudi može da kaže da je njegova krivica što se tiče terena. Edited June 13, 2015 by theanswer
Weenie Pooh Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Pa to, ti mu uzimaš kao olakšavajuću okolnost jer "Partizan od svog najboljeg košarkaša dobija konstantno pucanj u nogu, stvarno ne vidim šta tu Vujošević ni bilo koji drugi trener može da uradi." Mislim da bi bukvalno svaki drugi trener na svetu bar pokušao da iskontroliše tog košarkaša, da ga smiri negde tokom ovih 150 utakmica sa Zvezdom, da kanališe tu njegovu mahnitost u nešto korisno umesto što dozvoljava te pucnjeve u sopstvenu nogu. (Ili ako ceni da to sa Pavlovićem prosto nije moguće, da je tražio neki drugi profil igrača.) Ali DV izgleda ceni da mu takvo ponašanje SP odgovara - i pesnica u muda, i traženje tehničke, i histerija zbog skoro svake lične, i usput utakmice sa po 5 ubačenih poena. Prioritet je uspostaviti "vidite šta nam rade" narativ, pa ako se u takvim uslovima nekim čudom dobije utakmica, biće još slađe, a ako ne onda nema veze.
theanswer Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Da ne ulazim sad previse u ovo ali situacija je specificna, verovatno tj ne verovatno nego sigurno DV ne bi trpeo Pavlovica da ne mora. Valjda je onaj njegov odlazak pa povratak jedan od dokaza. Sad je vec kasno za promene neke bitnije tako da jbg igras sa cim raspolazes. To da DV hoce ovakvog Pavlovica ne bih komentarisao
bradilko Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Pa to, ti mu uzimaš kao olakšavajuću okolnost jer "Partizan od svog najboljeg košarkaša dobija konstantno pucanj u nogu, stvarno ne vidim šta tu Vujošević ni bilo koji drugi trener može da uradi." Mislim da bi bukvalno svaki drugi trener na svetu bar pokušao da iskontroliše tog košarkaša, da ga smiri negde tokom ovih 150 utakmica sa Zvezdom, da kanališe tu njegovu mahnitost u nešto korisno umesto što dozvoljava te pucnjeve u sopstvenu nogu. (Ili ako ceni da to sa Pavlovićem prosto nije moguće, da je tražio neki drugi profil igrača.) Ali DV izgleda ceni da mu takvo ponašanje SP odgovara - i pesnica u muda, i traženje tehničke, i histerija zbog skoro svake lične, i usput utakmice sa po 5 ubačenih poena. Prioritet je uspostaviti "vidite šta nam rade" narativ, pa ako se u takvim uslovima nekim čudom dobije utakmica, biće jo,š slađe, a ako ne onda nema veze. takoe.znaci dujan zeli takvog "komandosa" u ekipi.sto bi reko 1 odavde "ovo sto pises nije samo glupo vec je i opasno".sad to treba javiti zvezdi da napravi taktiku.ne znaju coki,ninka,ristovic i pavlovic na sta je spreman partizan.dujan oprobanim metodama pravi atmosferu u kojoj je sve moguce pa cak i krv moze da padne..lude 90-e se zapatile na forumu.ee dujane,dujane i ovakvog te sanjaju i ne veruju svojim ocima..decenijske navike
Blud Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Ne bih bas rekao da DV zeli da se SP ovako ponasa, ali mislim da oko ekipe i tokom tekme stvara takvu atmosferu koja pogoduje ludilu SP. Iskreno verujem da bi i ovako sasav SP pod bilo kojim drugim trenerom dao 50% vise. Sad dal je to dovoljno, ne znam, covek se raspao.
katamaran Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Može da ne dovede Pavlovića npr., nego nađe manje kvalitetnog i manje mentalno labilnog igrača? Nije mu ga valjda neko na silu uvalio... Bio je i ovaj momenat kad se prizivao maximum Dulo davitelj na skandiranje grobara Pavlovic Sasa - prozborio - jebo vas sve Sasa Pavlovic. Objavljeno je na twiteru, neka grobarka koja je to uocila u Pioniru - pod nickom "ima jedan tim", medjutim pod pritiskom je obrisala par minuta kasnije ... Svi se prave da se nista nije desilo, i mole Boga da nije printskrinovao neki novinar .
Timmy Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 (edited) Uživajte u dobroj igri vašeg tima, ne morate opet o dotičnom.. A Dragan na onoj slici besni na Mačvana jer nije izašao na Lazica kad je on prosao pored Dragana. Edit: to za Sašu sam ja vikao Edited June 13, 2015 by Timmy
Weenie Pooh Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Ne bih bas rekao da DV zeli da se SP ovako ponasa, ali mislim da oko ekipe i tokom tekme stvara takvu atmosferu koja pogoduje ludilu SP. Iskreno verujem da bi i ovako sasav SP pod bilo kojim drugim trenerom dao 50% vise. Sad dal je to dovoljno, ne znam, covek se raspao. To. Ali meša se ovde namera i odgovornost. Kao, ako ga nije direktno instruirao da se šabaniše i sjebava svoj tim, onda šta on tu može, ipak je samo trener, nema to veze sa njim...
yolo Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 ko je koga instuirao da se sabanise i sjebava svoj tim, sasica duloa ili obrnuto? ja mislim da to nema veze sa maksimumom. uostalom ja se ne zalim, nama ovakav dulo izuzetno odgovara i realno je samo bitno da nasa deca na celu sa kalinom ne odgovore sto je najveca kazna uz ovo nakantavanje. ali to je vec dogovoreno pre pocetka sezone na sastanku radonje i robije ...
bradilko Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 i nema veze dujan sa ponasanjem pavlovica. to se vidi na uzorku od ko zna koliko igraca partizana koji su svi odlicni momci i uzorni sportisti.govedo pavlovic je izuzetak i sramota za klub a u klubu je ostao vise zbog danilovica.setimo se da je dujan hteo pre neki mesec da ga otpusti. to sto ti @vini piskaras na ovom topiku je bezobrazluk i zlo veliko.
Recommended Posts