Garnirung Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Da, trebalo je da bude kontuzija :D Malo tužnjikavo kad trener ekipe zameni celu petorku startera sa rezervama u 21. minutu na 20 razlike. Ima taj drugi meč, ali ne verujem da bi se ne znam šta potrošili
Кристофер Лумумбо Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Dje ga je Kojot? dali smo vam dva igraca fore, sad treba da dobijete na vrucem terenu u mitrovici gde zligli i njegovi huligani prave paklenu atmosferu.
harper lee Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 dali smo vam dva igraca fore, sad treba da dobijete na vrucem terenu u mitrovici gde zligli i njegovi huligani prave paklenu atmosferu. Hoces reci, Zli Gli i njegove huliganke u najboljim godinama. Bogami, ako dodje u onim ruzicastim gacama bice zajebano.
Ratamahatta Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 I to odakle, bdju. :misko: Meni je lik mnogo gotivan, voleo bih da ostane. Cele sezone igra rezervnog centra i koliko mi se cini zadovoljan je ulogom u timu, dao je velik doprinos.
Blud Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Mislim da planiraju i u klubu, i on sam, da sledece bude starter :)
Кристофер Лумумбо Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Dje je onaj crni panter poznatiji kao harper?!
Recommended Posts