Timmi Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Pa kad voli da opali iz driblinga preko ruke vise nego leba da jede. Valjalo bi da dodje cisto jer igraca takvog talenta ne mozes bas svaki dan da gledas uzivo. A rezultati, jebes rezultate. :D
Кристофер Лумумбо Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 da, svakako je zanimljivo gledati ga :D miskov klijent, lepo sam reako hulku da gleda spisak, ali on ne slusa.
levi Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Onaj što nam je pojeo živce u areni? Više je Đenka imao takvih luđenja, samo prošle godine
FPLS Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 http://mondo.rs/a718199/Sport/Kosarka/Zvezdina-bomba-Markus-Vilijams.html
FPLS Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 :misko: mu je menadzer, tako da ima smisla... Sta znam, nekonstantan suter, odbranu ne igra, problematican lik, prilicno skup... Nekako mi se ne uklapa u Dejov koncepttm
stevo glogovac Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Jbg sad ne valja ni Marcus Williams. Covek je ozbiljno talentovan kosarkas, kreativac, ima odlicno iskustvo.Uopste nije tacno da je problematican, bar u Kubanu nije bio, to je provereno direktno tamo. Nije ni skup vise i ja mislim da bi Zvezdi bas legao.
DZI Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Koje su sanse da ga dovedemo, kad ce se znati otprilike?
Кристофер Лумумбо Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 gde pise da ne valja? statistika mu je uzasna, covek dve godine u evroligi sutira 37% za dva, to je ispod svakog nivoa.
Calavera Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Ja bih bio solidno nahajpovan kad bi doso Marcus. On kad oseti krv... :misko:
Geo Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 (edited) Jbg sad ne valja ni Marcus Williams. Covek je ozbiljno talentovan kosarkas, kreativac, ima odlicno iskustvo.Uopste nije tacno da je problematican, bar u Kubanu nije bio, to je provereno direktno tamo. Nije ni skup vise i ja mislim da bi Zvezdi bas legao. Sto si morao da kazes da nije skup pre zvanicnog potpisa , sad ce sirotinja da navali i preotme ga ... Edited August 13, 2014 by Geograf
Apollo Creed Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Šta znači "nije ni skup"!? Ako je nas limit nekih 250-300k Evra za PG ( a izgleda da jeste)-za te pare ga ne mozemo dobiti ni u ludilu. Valjda. Ako ga mozemo uzeti za tu cifru- jebo %, zajebanciju na treninzima, krađu i preprodaju lap topova na koledžu i sl.-SIGN HIM!!
beatakeshi Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Protiv sirotinje u Areni se nije naigrao. rkg -1
Heaviside Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Kakve veze ima cifra? Ako ga dovedu znači da se uklapa u budžet. Meni je on ultra gotivan igrač i baš me briga koliko košta. Odavno je jasno da blizanci sa zdravim poslovanjem nemaju dodirnih tačaka, daj bar nekog majstora sa loptom da gledamo kad već te pare ne idu za autoput/školu/štagod. Loša mu je statistika u ove dve EL sezone koje je odigrao, pa verovatno ima problema da nađe lukrativni angažman zbog toga. Biću oduševljen ako dođe, on je za Zvezdu premija.
Recommended Posts