Calavera Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 (edited) Skroz cudna rotacija u drugom poluvremenu, Marcus odigrao skoro celo pa izasao 3 minuta pred kraj. Ne znam zasto Tejic ne dobija neke minute ovde nego se opet krpimo s Kalinicem (koji je jos bio uzasan danas) na cetvorci, nije Mega iznad njegovog trenutnog nivoa jebemu Edited May 20, 2015 by Calavera
harper lee Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Nikad nije lako ali je uvek lepo pobediti KK Misko Leks.
Nemanja Posrbica Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Nikad nije lako ali je uvek lepo pobediti KK Misko Leks. Nikada nije lako, ali igrači redovno uđu u meč sa tom mišlju. Mečevi sa njima mi pojedu više živaca od evroligaškog meča.
harper lee Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 (edited) Koji je ovo put Dzenkinsu da prodorom i polaganjem resi mec u nasu korist? Edited May 20, 2015 by harper
Calavera Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Nadam se da je neko napravio gif ovog Miskovog mrstenja nad statistikom s poluvremena!
Garnirung Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Dakle, Evroliga će da se igra u Pioniru, barem prvi deo. Iako mi je Pionir strateški odličan u odnosu na posao i kuću, prezirem tu raspalu dvoranu, u svakom ostalom smislu.
Garnirung Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Zašto pobogu prezireš Pionir? Strm je i neudoban. Kutija sibica. + štrokav, sa onim uzanim prolazima, zadimljen kao pušnica (a pušač sam), milion stepeni već posle prve četvrtine... Mislim, šta tu ima da se voli
Joe D Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 pa, kad mu oduzmes sentimentalnu vrednost, pionir je kurac od hale po svim kriterijumima. ali je to i dalje nasa hala, ekipa je tu vise svoja na svome nego u areni, i sa te strane to nije lose. ekonomska strana price je drugi par cipela.
Garnirung Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) Naravno, ovo je bio moj rant kao posetilac, jbg, nisam neki čistunac i picajzla, ali je stvarno krš.Igračima će biti ok. A ekonomska priča se nadovezuje, jer će sad biti još veći pritisak da se uzimaju sezonske, pošto će kupovina pojedinačne biti težak kuluk, ako ne i neizvodljivo ako nemaš neku kombinaciju. Plus, momenat koji mi najviše smeta, a to je što moram da dolazim na meč mnogo ranije, ako ne mislim da gledam sa vrha hale. Edited May 22, 2015 by Garnirung
harper lee Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ali, Arena ce biti zauzeta delom i zbog EP u fucking futsalu.
Nikodije Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ali, Arena ce biti zauzeta delom i zbog EP u fucking futsalu. Prvenstvo u vaterpolu je jos veci bizarre.
Recommended Posts