Bogotac Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 I ja sam cuo da je losa situacija,nisam bas ocekivao toliko.Samo dve plate DR...
Ivo Petović Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Klub ima mnogo veće brige od Seada-Suada. Prilična je drama sa lovom, Fiba BAT od Raška, Tadije, Sime i Radenovića bi mogao da bude aktiviran svakog dana (možda već i jeste). Kasni se jako sa platama, a trener nam je dobio dve (2) plate ove sezone. Generalno, želja svih je da ostanu i Dejo i većina igrača. Kao što rekoh ranije jedino je (čini se) izvesno da idu Bobi, Jaka i Rebić. Pa eto odličnog povoda da više nikada ne dovodiš razne mediokritete koji koštaju po 150-200k a kasnije te opiče BAT-om. Samo forsiranjem svojih igrača može koliko-toliko da se funkcioniše na duži rok. btw, nije mi jasno da je situacija toliko katastrofalna, obzirom na dva jaka sponzorska ugovora i naširoko hvaljene i naglašavane prihode od EL? Ajde da su namirivali stare dugove, pa slabo plaćali ove sadašnje igrače, pa da razumem. Ali, ako nisu ni jedno ni drugo radili, to mi je malo čudno.
Apollo Creed Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Klub ima mnogo veće brige od Seada-Suada. Prilična je drama sa lovom, Fiba BAT od Raška, Tadije, Sime i Radenovića bi mogao da bude aktiviran svakog dana (možda već i jeste). Kasni se jako sa platama, a trener nam je dobio dve (2) plate ove sezone. Generalno, želja svih je da ostanu i Dejo i većina igrača. Kao što rekoh ranije jedino je (čini se) izvesno da idu Bobi, Jaka i Rebić.
stevo glogovac Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Pa eto odličnog povoda da više nikada ne dovodiš razne mediokritete koji koštaju po 150-200k a kasnije te opiče BAT-om. Samo forsiranjem svojih igrača može koliko-toliko da se funkcioniše na duži rok. btw, nije mi jasno da je situacija toliko katastrofalna, obzirom na dva jaka sponzorska ugovora i naširoko hvaljene i naglašavane prihode od EL? Ajde da su namirivali stare dugove, pa slabo plaćali ove sadašnje igrače, pa da razumem. Ali, ako nisu ni jedno ni drugo radili, to mi je malo čudno. Pa jesu namirivali stare dugove, ali ne dovoljno. Jaki sponzorski ugovori možda i nisu baš toliko jaki...
ducca Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Srediće to sve ljudi dobre voljetm Pa zar posle ulaska u uži izbor za organizaciju F4 da se brukamo za neku tamo siću.
dacha od bosne Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Info koji j imam je da u opšte nije tolika frka oko budžeta i da će sve biti ok.
Apollo Creed Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Daj bre, dogovorite se ti i Smilair. Ovo je ozbiljan forum, sa pouzdanim informacijama.
Lezilebovich Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Daj bre, dogovorite se ti i Smilair. Ovo je ozbiljan forum, sa pouzdanim informacijama. u svakom slučaju možemo reći da je na PPP bila tačna insajderska informacija.
dacha od bosne Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Ja znam da je smilair imao i ima veoma pouzdane informacije. Ne mogu ništa lično da tvrdim, ali info mi je iz određenih krugova koji su i te kako u toku cijele priče. Ima nekih dugova ali ništa toliko alarmantno (tako mi je rečeno, kao i to da je budžet zatvoren). Ako su lagali mene, izvinjavam se unaprijed.
Calavera Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Kako Kole mudro cuti dok je Misko u kadru jer ne zna kako da ga predstavi :D
Recommended Posts