harper lee Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 ko je to zajebaniji i mutniji od covica vodio zvezdu? covic je izmedju ostalog i bivsi potpredsednik vlade i gradonacelnik beograda jebiga nije on jedan od likova iz sive zone koji se znalaze kako mogu, prihvataju "realno stanje" u ovom raspadu i u skladu sa tim plivaju najbolje sto umeju on je jedan od kreatora ovog haosa i beznadja u kom zivimo, najpre kroz sps, potom kroz dos i javne funkcije na najvisem politickom nivou koje je obavljao Recimo, Vesic. Taj je u nekoj vaninstitucionalnoj hijerarhiji DS-a imao znatno veci uticaj nego sto je Covic imao u SPS-u, a i sad ima veci uticaj kod naprdnjaka. Biti gradonacelnik ili bilo sta, pa cak i predsednik Srbije, u Milosevicevo vreme nije znacilo nista, a potpredsednik DOS-ove vlade si mogao biti i ti da si sa nekoliko drugara osnovao stranku pred 5. oktobar. Potpredsednik te prve vlade nije bio samo onaj ko nije hteo. Uticaj i zlokobnost Covic dr Nebojse nemaju nikakve veze sa zvanicnim funkcijama koje je obavljao. Ali, kreator haosa i beznadja. Zvucis kao RTS-ov dnevnik iz devedesetih.
bradilko Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 (edited) Evo nam stize i kratki kurs zikominovicizma direktno iz 90-ih .moze li moderacija obrisati post @ harpera? nismo jos svi poludeli Edited May 8, 2015 by bradilko
adasevic Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Jeste, bas su harperovi postovi za brisanje... A i zahtev stize sa pravog mesta... Bar je ovog puta pismenost bila na zavidnom nivou ;-)
mjone Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Ako sam razumeo dobro nekoliko prethodnih postova vi ne bi voleli da Covic ode iz KK CZ ?
MiddleClass Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Ako sam razumeo dobro nekoliko prethodnih postova vi ne bi voleli da Covic ode iz KK CZ ? Naravno da ne. Evropski smo klub i po organizaciji i po rezultatima sto nijedan klub iz Srbije do dana danasnjeg nije bio.
levi Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 (edited) Za samo tri god, od školske sale u Železniku do top 16 Evrolige u punoj Areni. Zaslužio je da mu se podigne spomenik u Maršala Tolbuhina. Ili makar spomen ploča Edited May 8, 2015 by levi
harper lee Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Ako sam razumeo dobro... Nisi ali nismo ni ocekivali da ces.
bradilko Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Jeste, bas su harperovi postovi za brisanje... A i zahtev stize sa pravog mesta... Bar je ovog puta pismenost bila na zavidnom nivou ;-)ni ne razumes sta ti idol bulazni pa samo nastavi
mjone Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Nisi ali nismo ni ocekivali da ces. Sta sam pogresno razumeo ? "Ne volimo Covica ali u danasnjoj Srbiji Covic je vrlo dobro resenje" ??? Pojasnite, ne trolujem nego me stvarno interesuje stav sad kako je Partizan skrajnut.
Moća Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Pa imaš sa jedne strane Čovića a sa druge Vesića i strica nacije odgovor se sam nameće, ne?
mjone Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Znaci jedino je moguce Vesic/Vucic ili Covic. Da li bi podrzali nekog bivseg igraca, Rakocevica npr (ili nekog drugog) ?
harper lee Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Sta sam pogresno razumeo ? "Ne volimo Covica ali u danasnjoj Srbiji Covic je vrlo dobro resenje" ??? Pojasnite, ne trolujem nego me stvarno interesuje stav sad kako je Partizan skrajnut. To ama bas niko nije napisao, pa takodje niko i nema potrebu da se raspravlja sa tvojim pogresnim interpretacijama tudjeg pisanja. Svi smo mi svesni ko je Covic i ko su bili Voja Stojakovic, Vesic, Zika Pauk i ekipa. Ako napises "Covic je danas srao" to je iznosenje cinjenice da je doticni obavljao fiziolosku radnju a ne da ga podrzavas na bilo koji nacin i u bilo kom svojstvu. Nekada su se ovakve stvari na ovom forumu podrazumevale ali nekada su na ovom forumu pisali ljudi prosecne i iznadprosecne inteligencije i ocigledne stvari nisu morale da se objasnjavaju. Narocito ne navijacima kluba kojima nisu smetali Ivica Dacic i Milorad Dodig ali im, mozes misliti, smeta Nebojsa Covic.
ljakse Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Znaci jedino je moguce Vesic/Vucic ili Covic. Da li bi podrzali nekog bivseg igraca, Rakocevica npr (ili nekog drugog) ? Mi nemamo bivše igrače
Lezilebovich Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 (edited) imate Kecmana , on je igrao godinu-dve kod vas Edited May 8, 2015 by Lezilebovich
Recommended Posts