Jump to content

KK Crvena zvezda 2014/15

Featured Replies

13428_10153221602012170_8768493738072759

Kakav bolid :isuse:

Support of judges :D

Zajebah se pa mu pogledah profil. Takav kreten se ne radja cesto.

Edited by katamaran

dobro ljudi, ja sam okačio da vidimo kakav je markus car, a ne da komentarišemo sporednog lika...

Lepo mu Markus odgovorio... mada internet retarda bar ima koliko hoces...

Support of judges :D

To je nesto kao murder of crows, samo s manje ubistava i vrana ^_^

Gledam malo bodovanje EL - 19. smo na listi. Logično, za četvrti šešir nam treba da tri tima ne učestvuju u EL. Mislim da ne mogu da uguraju sva četiri ruska kluba, tako da nam preostaje da se oslobodimo još dva tima, najslabije karike su za sada Valencia i Galatasaray. Ne znam kako će ove godine određivati ko će u EL i da li su nešto menjali u odnosu na prošle dve sezone? Nisam se nešto dublje u to upuštao.

http://en.wikipedia.org/wiki/European_national_basketball_league_rankings#Current_ranking

Drago mi je da je Radonja ovo doživeo. Pola razgovora o KK koje sam vodio su bile odbrana njega na klupi. Neverovatno koliki je pritisak čovek imao i kako se pokenjao na isti. Uči i on i raste kao trener i jedva čekam novu sezonu sa njim i nadam se dobrim delom ovog tima. Još kad vidiš kako ga igrači hvale, koliko M-Will naglašava da ih je odlično spremio, koliko mu se Dženkins zahvaljuje, to nije kurtuazija i fraze, čovek ima poštovanje tima i očigledno da jako dobro radi na treninzima i pripremama utakmica. Ok odbrana mu je najbitnija, to smo i pre znali, i na to se potrošio veći deo prošle sezone, pa su nam napadi izgledali kako jesu. Ove sezone to izgleda mnogo bolje, i ne samo kad je Williams na terenu da organizuje. I svi sem Blažića su strahovito napredovali, a o hemiji da ne govorim, deluju stvarno kao tim.

Radonja  :heart:

Na koju foru je drkavi Niznji bio u cetvrtom sesiru za ovu sezonu, kad eno pise da je na toj listi bio ispod nas?  :isuse:

Mislim ono, nije lose ispalo, ali mi nije jasno. Dajte lepo u cetvrti sesir da udjemo, da ne moramo svaki put da se koljemo sa spancima za prolaz. 

samo da sad ne udjemo u fazu de ne smije nista lose da se kaze o radonji. recimo, dangubic zasluzuje vecu ulogu od covjeka za 5 faulova u 6 minuta. taman je mogao da zamijeni uloge njega i lazica, kome bar to pravljenje faulova fantasticno ide od ruke.

samo da sad ne udjemo u fazu de ne smije nista lose da se kaze o radonji.

Samo da se ta tragedija ne desi. Ne smem ni da zamislim koliko bi to pogodilo svekoliku forumsku populaciju, podiglo nivo okeana i uvecalo efekat staklene baste na planeti. Nece valjda to cudo da nas zadesi.

Следећа сезона је Дангубина, верујем да му је намењена озбиљнија улога. Видећемо како ћемо решити четворку Маркус - Ђенка - Јака - Лаза.

samo da sad ne udjemo u fazu de ne smije nista lose da se kaze o radonji. recimo, dangubic zasluzuje vecu ulogu od covjeka za 5 faulova u 6 minuta. taman je mogao da zamijeni uloge njega i lazica, kome bar to pravljenje faulova fantasticno ide od ruke.

Dangubić zaslužuje minute u poslednjih par meseci; u prvom delu sezone je bio prilično kriminalan u napadu. Lazić kod Radonje ipak ima staž, a nije neosnovano ni ako je očekivao da će hladnije glave izdržati nezgodnu seriju sa Partizanom.

BTW to što Radonju hvale Williams, Jenkins, i ne znam ko još govori o odnosu koji on ima sa igračima na ličnom nivou, da se ne iživljava kao neki i ne zahteva više nego što realno mogu da mu daju - na tome svaka čast, stvarno deluje da je prilično zdrava i normalna atmosfera u timu cele sezone. Ali ne govori ništa o njegovom prilagođavanju na postavu Partizana koje je u dve utakmice donelo jedan tesan poraz i jednu relativno tesnu pobedu. Da se slučajno palo na 0-2, ne bi ih nijedan trener na svetu naterao da izboksuju majstoricu i dobiju seriju, ma koliko bio dobar sa igračima i gospodin čovek na KZŠ.

Ali dok je on sposoban da uoči i ispravi svoje zajebe, i dok mu okolnosti daju vremena i prostora da to radi, meni je sa njim sve OK. 

Guest
This topic is now closed to further replies.