Nikodije Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ja se nadah da će Gudurić (vrlo mi se dopao proletos kada sam gledao Partizan - FMP, odigrao je baš dobru utakmicu) upasti umesto ljudine, ali izgleda da je Nebojša lakše sklonio sopstvenog sina iz tima nego što će ovoga.
Dankan Ajdaho Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Gudurić ide na pripreme, kao i Čvorović. Moris?
Joe D Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 kazu da je radonju bilo sramota kad je video koliko je spreman a koliko malo para trazi
Nikodije Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Dejo bi mogao da se dozove pameti i potpiše Omara Kuvara dok još nije dockan. :) Taj Moris možda jeste, možda nije, trebalo bi mu i vreme da se uklapa pošto nikad nije bio u Evropi, a ovde se propušta proveren kvalitet, i baš ono što treba timu.
Timmi Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Jebo te kuk, za klasu losiji igrac od, recimo, nelsona
EmptyClip Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ако ти треба плеј креатор, а нама треба, онда је 3 класе бољи од Нелсона.
Timmi Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Aha, plej kreator... To kad bi mali perica smisljao kosarkasku igru
darkonet Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Jebo te kuk, za klasu losiji igrac od, recimo, nelsona a vise i kosta
theanswer Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Jebo te kuk, za klasu losiji igrac od, recimo, nelsona +1 Moze Kuk komotno :D +100 :D
Nikodije Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Jebo te kuk, za klasu losiji igrac od, recimo, nelsona Stvarnost te demantuje. Kuk je već 6 godina prisutan u ozbiljnoj košarci, u koju Nelson tek sada, u 29.godini ulazi. I to ulazi da bude neki pomoćni specijalac, sa ne više od 15 minuta po utakmici. A i teško ih je porediti pošto ne igraju na istoj poziciji, Kuk je plejmejker. Da remiziram - jebo te Nelson, a i svi ostali ragbisti koji su našli uhlebljenje u ovom lepom sportu.
Recommended Posts