Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

Jedna je Maika Cirbes!

Jako!!! :0.6:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bobiju treba jos jedan dabl dabl da prestigne Berda i bude najboji u tom segmentu u Evroligi u istoriji, sto se skokova tice potrebno mu je jos 20...dakle u obe utakmice do kraja morace da izdominira

Posted

Proveri ti to iz još nekog izvora: Maik u nekom intervjuu reče da devojka s tetovaže predstavlja njegovu majku

Vrlo moguće, al riba ga je ostavila :) sreo je jedan moj poznanik, inače grobar na stepeništu zgrade sa koferima tog dana. Pitao je sav radostan, šta je, Nemac odlazi a? Ona mu rekla - ne ja odlazim, Maik ostaje...tako nešto.

toliko iz rubrike djetset

Posted

2i24pjk.jpg

Opet si postao vegan? :(

Posted

Vrlo moguće, al riba ga je ostavila :) sreo je jedan moj poznanik, inače grobar na stepeništu zgrade sa koferima tog dana. Pitao je sav radostan, šta je, odjebala si Nemca a? Ona mu rekla - aha

nastavak na redtube...

au, crni Maik... :cry:

Posted

Mom drugu je rekla da su samo rešili malo da odmore jedno od drugog, obična kriza u vezi.

Posted

Ja sam od poznanika rodjaka prijatelja druga Cirbesovog komsije cuo da mu je rekla da nije do njega nego do nje.

Posted

Ja sam od poznanika rodjaka prijatelja druga Cirbesovog komsije cuo da mu je rekla da nije do njega nego do nje.

laze kucka!

Posted (edited)

...

Edited by Nikodije
Posted

ako bice jos bolji kad nam najvise treba sada kada nece rasipati dragocenu energiju na kojekakve gluposti sa zenama

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...