Joe D Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 (edited) Jedini razlog da Radanov i Aranitovic dobiju sansu je zelja navijaca da ih vide. A Radonjic stvano nema potrebe da ispunjava zelje bilo kome, tim ima svoju hijerarhiju i dinamiku i to treba da se postuje. Ti momci nisu planirani za ovu godinu, silom prilika treniraju sa prvim timom i ko zna se kad ce se ozbiljno racunati na njih. Pri tom imaju danas utakmicu juniorske lige, i verovatno je bitnije da igraju tu nego da se tera cirkus u prvom timu. Edited March 22, 2015 by Joe D
Blud Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Ne treba praviti tu vasarsku - mnogo smo jaki nek igraju deca - atmosferu pred jako bitan deo sezone.
nemoderisani Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Jedini razlog da Radanov i Aranitovic dobiju sansu je zelja navijaca da ih vide. A Radonjic stvano nema potrebe da ispunjava zelje bilo kome, tim ima svoju hijerarhiju i dinamiku i to treba da se postuje. Ti momci nisu planirani za ovu godinu, silom prilika treniraju sa prvim timom i ko zna se kad ce se ozbiljno racunati na njih. Pri tom imaju danas utakmicu juniorske lige, i verovatno je bitnije da igraju tu nego da se tera cirkus u prvom timu. Ne treba praviti tu vasarsku - mnogo smo jaki nek igraju deca - atmosferu pred jako bitan deo sezone. +1
SleeperSleep Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 fenomenalan regularni deo - 24:2 je neverovatan rezultat i jedina mrlja je ona kurcobolja protiv kkp. ocekujem 30:3 na kraju sezone, uz jedan poraz u zagrebu, pri rezultatu 2:0 u finalnoj seriji. red je da titulu uzmemo u zagrebu, tamo je i pocelo nase prokletstvo, poluhorogom jebenog mihovila nakica. p.s. ocekujem i da ce bobi protiv milutinova i djumica u prvoj tekmi imati indeks 25 do poluvremena.
harper lee Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Steta. Navijao sam za Partizan jer Buducnost nema nista cime bi mogla da nam pripreti u Beogradu ali sta je tu je, favoriti smo i ovako.
ducca Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Ovo ako se izgubi i pored psiholoskog rata koji ce uslediti (biti nam serviran), treba staviti katanac na klub i kud koji.
Timmi Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 vec rekoh tamo, ja sam zelio cedevitu, cisto da bude manje sabanisanja i vise kosarke. 3-0
Recommended Posts